Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Φλόριντα:Πιλότος Eγκλωβίστηκε στο φτερό του μικρού αεροπλάνου του για να γλυτώσει από τους αλιγάτορες


 Δραματική διάσωση ενός πιλότου που εγκλωβίστηκε στο φτερό του μικρού αεροπλάνου του

Βίντεο κατέγραψε τη δραματική διάσωση ενός πιλότου που εγκλωβίστηκε στο φτερό του μικρού αεροπλάνου του στα Everglades της Φλόριντα μετά από συντριβή.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέφερε ότι το μονοκινητήριο Cessna 172M κατέπεσε γύρω στις 2:20 π.μ. την Τρίτη, αν και το γραφείο του σερίφη του Μπρούαρντ έλαβε αναφορές για τη συντριβή μόνο γύρω στις 10 π.μ.

Το αεροπλάνο, που πιστεύεται ότι συνδέεται με μια σχολή πτήσεων του Μαϊάμι-Ντέιντ, συνετρίβη σε μια απομονωμένη περιοχή του Έβεργκλεϊντς, προσβάσιμη μόνο από εξειδικευμένα μέσα. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν ένα αεροσκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Broward Sheriff και η μονάδα αερομεταφορών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Miami-Dade.

Στο βίντεο φαίνεται η ομάδα της Πυροσβεστικής Διάσωσης του Μαϊάμι-Ντέιντ να κατεβαίνει από ελικόπτερο για να διασώσει τον πιλότο, ο οποίος είχε φτιάξει έναν αιμοστατικό επίδεσμο για τον τραυματισμό του στο πόδι. Οι διασώστες πραγματοποίησαν επιχείρηση ανύψωσης για να βγάλουν με ασφάλεια τον άνδρα από το αεροσκάφος και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Memorial Regional Hospital στο Χόλιγουντ για περίθαλψη.

Ο πιλότος είχε εγκλωβιστεί από τις 4 το πρωί, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις όπως αλιγάτορες και κουνούπια στην περιοχή. Ο λοχαγός Andy Borges της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Miami-Dade σημείωσε ότι ο πιλότος ήταν λίγο αφυδατωμένος αλλά ανακουφισμένος που διασώθηκε.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους ή την ταυτότητα του πιλότου. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών θα διερευνήσει το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.