Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

BOMBA Δ. Π. Δικαστηρίου: ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ο Μπάιντεν & η διοίκησή στα εγκλήματα του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης!!! Χέστηκαν από το φόβο τους εκεί στην Ουάσινγκτον & υποχωρούν πλέον!!!

 


BOMBA Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου: ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ο Μπάιντεν κι η διοίκησή στα εγκλήματα του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης!!!

MEGA ΧΑΣΤΟΥΚΙ δικηγόρων του Διεθνούς Δικαίου στον Μπάιντεν: Η άνευ όρων υποστήριξή σας προς το Ισράηλ στον πόλεμο στη Γάζα μπορεί να εμπλέξει τις ΗΠΑ στα εγκλήματα του Ισραήλ

Χέστηκαν από το φόβο τους εκεί στην Ουάσινγκτον και υποχωρούν πλέον!!!


Σχόλια GreekNewsOnDemand.com:

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ με τις δηλώσεις του Blinken για αυτό >> https://www.facebook.com/reel/345684681337920?mibextid=kcDB8O

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο των όσων είπε που είναι…ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!!!:

Τελικά, ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι αυτή η κρίση δεν θα ξανασυμβεί είναι να αρχίσουμε να θέσουμε τις προϋποθέσεις για διαρκή ειρήνη και ασφάλεια και να πλαισιώσουμε τώρα τις διπλωματικές μας προσπάθειες έχοντας αυτό κατά νου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι τα βασικά στοιχεία πρέπει να περιλαμβάνουν: Όχι βίαιη μετακίνηση Παλαιστινίων από τη Γάζα, ούτε τώρα, ούτε μετά τον πόλεμο. Καμία χρήση της Γάζας ως πλατφόρμας για τρομοκρατία ή άλλες βίαιες επιθέσεις. Καμία εκ νέου κατάληψη της Γάζας μετά το τέλος της σύγκρουσης. Καμία προσπάθεια αποκλεισμού ή πολιορκίας της Γάζας. Καμία μείωση στο έδαφος της Γάζας.

Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι καμία τρομοκρατική απειλή δεν μπορεί να προέλθει από τη Δυτική Όχθη. Πρέπει επίσης να εργαστούμε για τα θετικά στοιχεία για να καταλήξουμε σε μια βιώσιμη ειρήνη. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει τις φωνές και τις φιλοδοξίες του παλαιστινιακού λαού στο επίκεντρο της διακυβέρνησης μετά την κρίση στη Γάζα. Πρέπει να περιλαμβάνει διακυβέρνηση υπό την ηγεσία των Παλαιστινίων.

Διαβάστε τώρα το άρθρο ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις