Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Νύφη χώρισε τον γαμπρό 3 λεπτά μετά τον γάμο


 Νύφη χώρισε τον γαμπρό 3 λεπτά μετά τον γάμο

Η παρακάτω ιστορία, σίγουρα είναι ο πιο γρήγορος χωρισμός αμέσως μετά την τελετή του γάμου! Ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, το οποίο παρέμεινε ενωμένο με τα δεσμά του γάμου για.. μόλις τρία λεπτά!

Ζευγάρι από το Κουβέιτ: Διαβάστε τον απίθανο λόγο που χώρισαν αμέσως μετά το μυστήριο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η νύφη σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου τελέστηκε η τελετή.

Ο γαμπρός τότε γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή της γυναίκας.

Η νύφη, με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και ζήτησε από τον αξιωματούχο που τους πάντρεψε να ακυρώσει τον γάμο, κάτι το οποίο έγινε τελικά αμέσως δεκτό.

Πολλοί βέβαια ήταν εκείνοι, που μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στον τοπικό Τύπο, έσπευσαν να κατηγορήσουν τη γυναίκα πως είναι ανώριμη και δεν διαλύεται έτσι ένας γάμος για μία ασήμαντη αφορμή.

Από την άλλη, υπήρξαν και άτομα που επικρότησαν την απόφαση αυτή της γυναίκας, τονίζοντας πως ανάμεσα στο ζευγάρι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Η γιαγιά ξέρει: Αυτό είναι το κόλπο για να λάμπει το μπάνιο σας

Με υλικά που τα έχουμε όλοι σπίτι μας. Μια μυστική συνταγή με τρία μόνο υλικά, θα σε βοηθήσει να απαλλαχθείς από τα άλατα στο μπάνιο και θα δεις πως θα «γυαλίσουν» κατευθείαν τα πλακάκια.

Το καθαριστικό με 3 υλικά

Για το οικολογικό καθαριστικό που σε βοηθήσει να καθαρίσεις τα πλακάκια και την μπανιέρα, θα χρειαστείς τα εξής υλικά:

1/2 φλ. μαγειρική σόδα,

1/4 φλ. οξυζενέ και

1 κ.σ. απορρυπαντικό πιάτων

Το οξυζενέ είναι φυσικό λευκαντικό και καθαριστικό ενώ η μαγειρική σόδα βοηθάει στην απομάκρυνση λεκέδων και στιγμάτων που πολλές φορές δημιουργούνται από το καυτό νερό που πέφτει στην μπανιέρα σας. Στη συνέχεια βάλτε λίγη από την ποσότητα πάνω στα πλακάκια που θέλετε να καθαρίσετε και αφήστε το μείγμα να δράσει για 5 λεπτά.

Για την μπανιέρα σας βάλτε λίγη ποσότητα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Από το ξύδι μέχρι το σαμπουάν: Κάντε την μπανιέρα σας «γυαλί» με 4 απλούς και γρήγορους τρόπους

Ένας από τους χώρους του σπιτιού όπου είναι δύσκολος στο καθαρισμό είναι η μπανιέρα. Πολύ συχνά μαζεύονται άλατα και κιτρινίλες τα οποία θέλουν τρόπο για να καθαρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις