Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος που πυροβόλησε δύο άνδρες αλλοδαπους και σκότωσε τον έναν στον Δεντροπόταμο - Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη


 Στην σύλληψη ενός 21χρονου που το 2022 πυροβόλησε δύο άνδρες μετά από διαπληκτισμό στον Δεντροπόταμο, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του, προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα στα τέλη του Οκτωβρίου του 2022 στην περιοχή του Δενδροποτάμου μεταξύ ομάδας ατόμων και δύο αλλοδαπών ηλικίας 34 (τότε) και 38 ετών (σήμερα), ο 21χρονος αφού προηγουμένως διαπληκτίστηκε με τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, έβαλε σε βάρος τους με κυνηγετικό όπλο.

Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης, όπου ο 34χρονος κατέληξε σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του 21χρονου είναι η εξής:

«Η κατάλληλη αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 21χρονος (σήμερα) ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις