Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

 


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα πιο καίρια. Διοχετεύστε τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας σε τομείς που συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε σοβαρότητα και προνοείστε για τα θέματα υγείας σας. Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σας και αποφασίστε επιτέλους να φροντίσετε καλύτερα τον οργανισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα παραστεί ανάγκη να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας στοιχεία, καθώς μια πολύ ευνοϊκή νομική διαδικασία θα ρυθμίσει τυχόν οφειλές και θα επιτρέψει την αξιοποίησή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλάσσεστε από μια υποχρέωσή σας, που ίσως σας πήγαινε πίσω οικονομικά. Επιτέλους, μπορείτε τώρα να αναπνεύσετε ελεύθερα. Μια κοινωνική επαφή μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη σε πολλά επίπεδα.

ΛΕΩΝ: Η διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων είναι το στοιχείο της ημέρας, καθώς πολλά έκτακτα έξοδα κάνουν την εμφάνισή τους και σας υποχρεώνουν να ασχοληθείτε σοβαρά και με συνέπεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ρομαντικοί, με όνειρα και ερωτισμό θα διανύσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μαζί με το ταίρι σας αν είστε σε σχέση, ή με το αντικείμενο του πόθου σας, αν είστε σε διεκδίκηση.

ΖΥΓΟΣ: Βαριά η ψυχολογία σας. Σκαμπανεβάσματα συναισθηματικής φύσεως σας προτρέπουν να κλειστείτε στο καβούκι σας και να μείνετε μόνοι. Είναι ώρα περισυλλογής και διαλογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους. Θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε όσο λαχταρά η ψυχή σας. Μέσα από τις φιλικές συναναστροφές, βρίσκετε τόσο λύσεις για τα προβλήματά σας όσο και έναν νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν αυτό που επιδιώκετε και φιλοδοξείτε είναι να αναγνωριστούν τα προσόντα, οι δυνατότητες και τα ταλέντα σας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αισθάνεστε πιεσμένοι υπό το βάρος των υποχρεώσεων και της καθημερινότητας και το μόνο που θέλετε είναι να μπορέσετε να ξεφύγετε. Χαλαρώστε και αποφασίστε να κάνετε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενα κληρονομικό ζήτημα, μια οικονομική απολαβή από εκλιπόν πρόσωπο, ακόμα και τα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι τα κυρίως θέματα της ημέρας. Θετικά τα αποτελέσματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα συναισθηματικά ζητήματα δεν λύνονται με ένταση. Παίρνετε πολύ προσωπικά τις υποδείξεις του συντρόφου σας και αυτό δεν κάνει καθόλου καλό στη σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις