Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Σαλαμίνα: «Με ακουμπάει στο σώμα μου, δε θέλω» - Σοκάρει ο 12χρονος για τον Iερέα


Σοκ στη Σαλαμίνα όπου ένας ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε παιδί 12 ετών. Ο κατηγορούμενος, που είναι παλαιοημερολογίτης, ιερουργεί σε ιδιωτική μονή του νησιού και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε νέους στα social media.

Τι είπε ο 12χρονος στους αστυνομικούς

«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα» είπε το ανήλικο θύμα του ιερέα.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι άπλωσε χέρι στο παιδί τουλάχιστον δύο φορές.Τον περασμένο Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Όλους αυτούς τους μήνες ο 12χρονος φοβισμένος το κράταγε μυστικό. Μέχρι που πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είπε στη μητέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star: «Δεν μου αρέσει να είμαι κοντά στον ιερέα. Με ακουμπάει στο σώμα μου ενώ εγώ δεν θέλω».

Τότε οι γονείς πήραν αμέσως το παιδί τους και το οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας είναι σοκαρισμένη. Πάντως, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, υπήρχαν ορισμένα σημεία στη συμπεριφορά του παλαιοημερολογίτη ιερέα που δεν άρεσαν σε κάποιους κατοίκους του νησιού.

Το πρωί ο ιερέας οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Πειραιά απο τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη. Το 2018 ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε κατηγορηθεί ξανά για παρόμοιο αδίκημα.

Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονο – Το είχε ξανακάνει το 2018

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός 68χρονο ιερομόναχου για ασέλγεια πάνω σε ένα παιδί 12 ετών σε νησί του Αργοσαρωνικού.

Πριν από πέντε χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του, ο παλαιοημερολογίτης που συνελήφθη στη Σαλαμίνα για ασέλγεια σε ανήλικο είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, για ασελγείς πράξεις εις βάρος ενός 11χρονου τότε αγοριού.

Ωστόσο, ο παλαιοημερολογίτης ιερέας δεν είχε συλληφθεί, όμως είχε προχωρήσει κανονικά η διαδικασία από τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να περάσει η υπόθεση στην κύρια ανάκριση. Και τότε ο ιερέας φέρεται να είχε αρνηθεί την κατηγορία εις βάρος του. Φαίνεται μάλιστα πως ήταν γνωστός στην περιοχή όπου λειτουργούσε για περίπου 20 χρόνια.


Σαλαμίνα: Η νέα καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη

Πέντε χρόνια μετά ήρθε η νέα καταγγελία, από το 12χρονο παιδί, το οποίο βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε στους γονείς του τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του 68χρονου. Ο συλληφθείς είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού εκμεταλλευόμενος τη συγγενική σχέση που είχε η σύζυγός του με την οικογένεια του ανηλίκου. Έτσι, αρκετές φορές τύχαινε και ήταν μόνος μαζί του είτε στο σπίτι του 12χρονου, είτε στο σπίτι το δικό του.

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος για τη σύλληψή του, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμος μαζί τους, μην απαντώντας σε ερωτήσεις για τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις