Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο αρκουδάκι στην εικόνα μέσα σε 11 δευτερόλεπτα;


 Για εκείνους που η νοημοσύνη τους ξεπερνά τον μέσο όρο, 11 δευτερόλεπτα αρκούν για να εντοπίσουν το κρυμμένο αρκουδάκι στη φωτογραφία. Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε έξι παιδιά να τρέχουν, με αθλητική περιβολή στο δρόμο, δίπλα στη φύση. Κάπου εκεί είναι κρυμμένο κι ένα μικρό αρκουδάκι.

Είστε έτοιμοι; Ο χρόνο σας μετράει από τώρα.

Βρήκατε το κρυμμένο αρκουδάκι; Αν όχι, δείτε τη λύση παρακάτω.

Υπενθυμίζεται πως οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι συνήθως εικόνες ενός αντικειμένου, ενός σχεδίου ή ενός ατόμου που προκαλούν το μυαλό μας. Κάποιες εικόνες μάλιστα μοιάζουν να αλλάζουν σχήμα τεστάροντας τον τρόπο αντίληψής μας για τον κόσμο. Υπάρχουν διάφορα είδη οπτικών ψευδαισθήσεων. Έρευνες δείχνουν ότι ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να διαμορφώσει διαφορετική αντίληψη για μία εικόνα ανάλογα την οπτική από την οποία τη βλέπει. Πολλές φορές, αυτές οι οπτικές ψευδαισθήσεις γίνονται μέρος διαφόρων τεστ ψυχανάλυσης καθώς ρίχνουν λίγο φως στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να βρείτε το κρυμμένο αρκουδάκι μέσα στην εικόνα, καθώς το χρώμα του το καθιστά «αόρατο» λόγω του σημείου που «κρύβεται». Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, το αρκουδάκι βρίσκεται δεξιά, ανάμεσα στα μαλλιά της πρώτης κοπέλας.

Πηγή: FOXreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις