Tο μυστικό tip είναι να χτυπήσεις στο μπλέντερ το τυρί κότατζ με το γάλα για να φτιάξεις την πιο light κρέμα και να ντύσεις τα ζυμαρικά! Η συγκεκριμένη κρέμα δεν θέλει μαγείρεμα για πολύ ώρα! Αρκεί να έχεις μαγειρέψει καλά το σπανάκι για να έχει χάσει όλα τα υγρά του κι έπειτα απλά να τη ζεστάνεις μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Και τώρα που χειμωνιάζει (ελπίζω) ταιριάζει τέλεια με σπανάκι αλλά κι αλλά υλικά της σεζόν όπως μπρόκολο ή ακόμα και με σοταρισμένο κοτόπουλο.
Δες εδώ το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου