Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ο Πούτιν στην Κίνα με το ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ που έχει το κόκκινο κουμπί (video) «Πάγωσε» ολόκληρη η Δύση, όταν το είδε...


 Σπάνιο βίντεο προβλήθηκε την Τετάρτη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Πεκίνο, όπως σχολιάζει το Reuters!

Τον δείχνει συνοδευόμενο από αξιωματικούς που έφεραν τον λεγόμενο πυρηνικό χαρτοφύλακα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατάξει πυρηνικό χτύπημα, στέλνοντας προφανώς μήνυμα τώρα που η κατάσταση δείχνει να κλιμακώνεται με επίκεντρο την Μέση Ανατολή!

Συγκεκριμένα, ο Πούτιν, μετά από μια συνάντηση με τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping στο Πεκίνο, κινηματογραφήθηκε να περπατά προς μια άλλη συνάντηση περικυκλωμένος από ασφάλεια και ακολουθούμενος από δύο Ρώσους αξιωματικούς του ναυτικού με στολή που ο καθένας κουβαλούσε έναν χαρτοφύλακα. Η κάμερα κάνει ζουμ σε έναν από τους χαρτοφύλακες.

Θα το πατήσει ο Πούτιν;;;

Σημειώνεται πως ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να επιβεβαίωσαν την Τετάρτη την εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας καθώς συναντήθηκαν στο Πεκίνο στο περιθώριο ενός φόρουμ, με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Η συνάντηση των δύο ηγετών διήρκησε τρεις ώρες και πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της συνεδρίασης για τη 10η επέτειο της πρωτοβουλίας Belt and Road, της πολιτικής υπογραφής του Σι για την κατασκευή έργων υποδομών στην Ασία, την Αφρική, την Λατινική Αμερική και τμήματα της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης.

Ο Πούτιν έκανε γνωστό ότι «συζήτησε για την Ουκρανία και την Μέση Ανατολή με τον Σι», μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Ο Σι αποκάλεσε τον Πούτιν «αγαπητό παλιό του φίλο», λέγοντας ότι η μεταξύ τους αμοιβαία εμπιστοσύνη συνεχίζει να βαθαίνει! Ο Κινέζος ηγέτης τόνισε τις από κοινού προσπάθειες για την «διασφάλιση της διεθνούς δικαιοσύνης», υπογραμμίζοντας την κοινή αντίθεση των δύο χωρών στη διεθνή τάξη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις