Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Κίνδυνος παγκόσμιας ανάφλεξης: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την Γάζα (video) - Αφορμή για παγκόσμιο χάος η Μέση Ανατολή;;;


 Αβέβαιη είναι η επόμενη ημέρα για τη Μέση Ανατολή ακόμα και μετά και την επίσκεψη αστραπή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν. Ο κίνδυνος επέκτασης του πολέμου είναι ορατός, ενώ οι συγκρούσεις Χαμάς και ισραηλινού στρατού συνεχίζονται!

Οι διαδηλώσεις σε όλον τον πλανήτη για τους αιματηρούς βομβαρδισμούς κατά αμάχων, με αποκορύφωμα το χτύπημα στο νοσοκομείο της Γάζας, φουντώνουν και όλοι φοβούνται παγκόσμια ανάφλεξη στους δρόμους!!!

Χαρακτηριστικό είναι όχι μόνο το παράδειγμα ευρωπαϊκών χωρών, όπου μουσουλμάνοι έχουν βγει στους δρόμους, αλλά και οι ΗΠΑ! Στην σύλληψη 400 ατόμων προχώρησε την Τετάρτη η αστυνομία στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, μετά την συγκέντρωση έξω από το κτίριο αλλά και μέσα σε αυτό που πραγματοποιήσαν Αμερικανοεβραιοι, καλώντας το νομοθετικό σώμα να ζητήσει κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα, στο κτίριο μπήκαν μερικές εκατοντάδες Αμερικανοεβραίοι που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Μεταξύ τους ήταν και πάνω από 20 ραβίνοι που προσεύχονταν!!!

«Μεταξύ των συλληφθέντων, τρία άτομα κατηγορούνται για επίθεση κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης», αναφέρεται.

Στη διαμαρτυρία είχαν καλέσει οι οργανώσεις Jewish Voice for Peace και If Not Now που είναι υπέρ της ελεύθερης Παλαιστίνης.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις