Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Άγκυρα: Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο τουρκικό κοινοβούλιο - VIDEO


 «Τρομοκρατική επίθεση» χαρακτηρίζεται από το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Άγκυρα, κοντά στο τουρκικό κοινοβούλιο το οποίο θα ξεκινούσε αργότερα τις συνεδριάσεις του για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του AFP.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας λέει ότι βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό μπροστά από το κτίριο του υπουργείου στην τουρκική πρωτεύουσα, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.

Security forces are seen outside the Interior Ministry following a bomb attack in Ankara, Turkey October 1, 2023. REUTERS/Cagla Gurdogan

Ο Αλί Γερλίκαγια είπε ότι δύο δράστες ήταν υπεύθυνοι για τις εκρήξεις μπροστά από το κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο ένας ανατινάχθηκε και ο άλλος «εξουδετερώθηκε», είπε ο υπουργός.

«Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, 2 μέλη της αστυνομικής μας δύναμης τραυματίστηκαν ελαφρά. Εύχομαι στους ήρωές μας ταχεία ανάρρωση.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.