Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Συναγερμός για το πανισλαμικό κάλεσμα της Χαμάς!! Σε στενό κλοιό τα κέντρα μεταναστών, vid - Εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας και στα σύνορα.

 


Οι εξελίξεις στο Μεσανατολικό, όπως είναι φυσικό, έχουν κρούσει «καμπανάκια» σε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ευρώπης.

Με δεδομένο πως όλη η γηραιά ήπειρος έχει στο έδαφός της έναν τεράστιο αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών (κάποιοι εξ αυτών είναι Παλαιστίνιοι), διάφορα έκτακτα μέτρα λαμβάνονται τις τελευταίες ώρες.

Η χώρα μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, έχουν «χαρτογραφηθεί» από τις ελληνικές υπηρεσίες πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να έχουν σχέση με θύλακες ισλαμικών οργανώσεων.

Τόσο σε ισραηλινούς δυνητικούς στόχους όσο και σε Κέντρα Κράτησης Μεταναστών ανά την επικράτεια έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας.

Μετά και τους πανηγυρισμούς των τελευταίων 24ωρων από μετανάστες (όχι μόνο Παλαιστίνιους) στα ΚΥΤ με φόντο την εισβολή σε εδάφη του Ισραήλ, οι ελληνικές αρχές έχουν σε στενό κλοιό τα σημεία αυτά.

Την ήδη τεταμένη κατάσταση έρχεται να επιδεινώσει το χθεσινό κάλεσμα από την οργάνωση Χαμάς, που καλεί την Παρασκευή τον απανταχού μουσουλμανικό κόσμο σε «γενική κινητοποίηση» (general mobilization), με ό,τι αυτό συνεπάγεται:

eurokinissi photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις