Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

«Ντρέπομαι»: Ομιλία φωτιά από ευρωβουλευτή για το Ισλάμ και την γυναίκα στην Ευρώπη, vid - Καταγγέλλει υποταγή στα ισλαμικά πρότυπα

 


Σε μια έντονη ομιλία ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ιταλίδα βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) Silvia Sardone, που εκπροσωπεί το συντηρητικό κόμμα Lega και υπηρετεί ως δημοτικός σύμβουλος στο Μιλάνο, απηύθυνε πρόσφατα μια ηχηρή καταδίκη της στάσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την ισλαμική μαντήλα. 

//

Κατηγόρησε την ΕΕ για υποκρισία στην υποστήριξή της προς τις Ιρανές γυναίκες, ενώ ενέκρινε το χιτζάμπ, πυροδοτώντας μια βαθιά συζήτηση σε σχέση με την απειλή του Ισλάμ εναντίον των δικαιωμάτων των γυναικών.

Όπως είπε:

«Ντρέπομαι για την Ευρωπαϊκή Ένωση που παριστάνει ότι υποστηρίζει την διαμαρτυρία των Ιρανών γυναικών (που καταπιέζονται από το ισλαμικό καθεστώς)!

Ντρέπομαι επειδή εσείς είστε που προωθείτε το πραγματικό Ισλάμ στις εκδηλώσεις σας.

Βλέπουμε την μαντήλα να παρουσιάζεται με θετικό τρόπο στα τηλεπικοινωνιακά και στα κοινωνικά δίκτυα των Ευρωπαϊκών θεσμών εδώ και χρόνια.

Την έχουμε δει στην Συνδιάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, σε εκδηλώσεις για τη νεολαία, σε έντυπα για το περιβάλλον, για την Ημέρα των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, για την ισότητα των φύλων ακόμη και για την μέρα κατά της Ομοφοβίας.

Ντρέπομαι για την Ευρωπαϊκή Ένωση που υποκύπτει στο Ισλάμ.

Ντρέπομαι για την Ευρωπαϊκή Ένωση που βλέπει την ισλαμική μαντήλα ως ένα εργαλείο ενσωμάτωσης και πολυπολιτισμικότητας ενώ αυτή καταπιέζει τις γυναίκες».

Δείτε την συνέχεια:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.