Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Μίλησε ανοιχτά η Αφροδίτη Μπέου για τον πατέρα της: «Έχω πολλά τραύματα - Έζησα πολλή βία» - Το κοινό βίντεο με την Τζεφ Μοντάνα στο Tik Tok (video) «Με τρομάζει - Είναι ομοφοβικός»


 Από Ανθή Κουρεντζή

Η μία από τις κόρες του Αχιλλέα Μπέου, Αφροδίτη, που ζει στη Βοστώνη, μίλησε στο ΤikTok με την Τζεφ Μοντάνα και καταφέρθηκε κατά του πατέρα της για τις απόψεις του.

Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιό του Αχιλλέα Μπέου.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του.

Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν χρειάζεται να είναι και η οικογένειά του. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν, είναι πολύ προσωπικά.

Πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου και αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, αυτός είναι, σας το δείχνει άλλωστε.

Υπήρχαν φορές που πίστευα κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να δημιουργήσω μια ιστορία για να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που βίωνα αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και τα καλά ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί.

Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τη τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι, με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι και είναι ομοφοβικός, αυτή είναι αλήθεια.

Όταν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, λυπάμαι την οικογένειά του που είναι τώρα δίπλα του.

Δεν μιλάμε, τον αγαπάω, να είναι καλά» είπε.


Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και το «τερμάτισε», αναφέροντας πως πάει εκεί για να τον ευλογήσει ο γέροντας και να πάρει ο κόσμος της αποζημιώσεις γρήγορα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι θέλει να μεταβεί στο Βατοπέδι ώστε να τον ευλογήσει ο γέροντας για να πάρει ο κόσμος που έχασε την περιουσία του στις πλημμύρες γρήγορα τις αποζημιώσεις. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, με περίσσιο λαϊκισμό ανέφερε ότι αν θελήσει να τον ψάξει ο πρωθυπουργός δεν θα τον βρει, γιατί θα είναι στο Άγιο Όρος.

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Φεύγω σήμερα το βράδυ, πάω στο Βατοπέδι, γιατί το έχω ανάγκη να πάω στον γέροντα Εφραίμ, ένας άνθρωπος που με έχει αγγίξει, να πάρω ευλογία για τη νέα θητεία.

Ανακοίνωσα ότι πάω στο Βατοπέδι, θα προσευχηθώ και στον γέροντα θα ζητήσω την ευχή του και την ευλογία του ώστε ο κόσμος να πάρει γρήγορα τις αποζημιώσεις -αυτός είναι ο σκοπός μου κι εκεί πιέζω- όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουν αποζημιωθεί ήδη οι 1500 πρώτοι.

Ο Αχιλλέας Μπέος στο Άγιo Όρoς

Και δεύτερον, να τηρήσουν την υπόσχεσή τους τόσο οι υπουργοί όσο και ο Κ. Μητσοτάκης για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στον Βόλο. Γιατί εμένα πλέον η δουλειά μου, τελειώνει την άλλη εβδομάδα: Να συντονίσω τα μηχανήματα να καθαρίσουμε την πόλη και να καταγράψω τις ζημιές. Την άλλη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί. Τα άλλα δεν μπορώ να τα κάνω…

Δεν θα είμαι εδώ αν έρθει ο Πρωθυπουργός. Θα πάω στο Βατοπέδι, το έχω ανάγκη, πρέπει να πάω, δεν με νοιάζει. Είναι ψυχικό, δεν είναι σκοπιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις