Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Σάλος με αστυνομικό που είχε λογαριασμό στο Only Fans – Την αναγνώρισε οδηγός που σταμάτησε για έλεγχο

 


Μία αστυνομικό και την παράλληλη εργασία της ως μοντέλο στην πλατφόρμα Only Fans ερευνά το αστυνομικό Τμήμα της Μινεάπολις των ΗΠΑ, καθώς την αναγνώρισε ένας από τους χρήστες.

Η αστυνομικός ελέγχεται εάν έχει παραβιάσει τους κανόνες του επαγγέλματος της επειδή συμμετείχε στην συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου για ενήλικες ενώ εργαζόταν για το αστυνομικό τμήμα.

Ο οδηγός, που ήταν συνδρομητής στην σελίδα της 35χρονης αστυνομικού, χρειάστηκε 10 λεπτά για να την αναγνωρίσει. «Κάναμε μία μικρή συζήτηση και έναν έλεγχο και ήμουν κάπως έτσι: Ω φίλε μου έχει σελίδα στο Only Fans. Είμαι στην σελίδα της στο Only Fans», είπε ο οδηγός.

«Πρέπει να πας στο VIP και μπορείς να δεις τα βίντεο της με τον σύζυγό της, υποθέτω ότι είναι αυτός, να κάνουν πλήρως σεξουαλικά βίντεο», ανέφερε ο οδηγός.

Το αστυνομικό Τμήμα ξεκίνησε έρευνα για τον λογαριασμό της 35χρονης, ο οποίος αναφέρει ότι είναι «ελεύθερο πνεύμα, υπερβολικά αισιόδοξη, δημιουργός σέξι περιεχομένου για να ευχαριστεί τους άλλους!».

«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τυχόν ισχυρισμούς για παραβιάσεις των κανονισμών και ο αρχηγός διέταξε έρευνα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Μπράιαν Ο’Χάρα.

Ο κανονισμός της αστυνομίας της Μινεάπολις αναφέρει ότι οι αξιωματικοί απαγορεύεται να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά «δεν είναι συμβατή με το αστυνομικό έργο» συμπεριλαμβανομένης «κάθε επιχείρησης που παρέχει ψυχαγωγία ενηλίκων με τη μορφή της γυμνής ή ημίγυμνης έκθεσης».

«Αν αυτό για το οποίο μιλάμε είναι γυμνές φωτογραφίες πίσω από ένα paywall, ο δήμαρχος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, ο αρχηγός θα καθορίσει εάν υπάρχουν παραβιάσεις των κανονισμών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του δημάρχου της Μινεάπολης Τζέικομπ Φρέι.

Ο οδηγός αφού συνειδητοποίησε ποια ήταν η αστυνομικός δεν αναγνώρισε την εξουσία της. «Δεν μπορείς να με συλλάβεις. Είδα τα απόκρυφα σημεία σου», είπε στο Fox9 ο οδηγός.

Και συνέχισε: «Δεν θα ήθελα να με συλλάβει και μόλις είδα εσένα και τον σύζυγό σου χθες το βράδυ για 29,99 δολάρια να κάνετε σεξ στο OnlyFans. Απλώς δεν μπορώ να σεβαστώ εσένα ή το αστυνομικό τμήμα στο οποίο εργάζεσαι».

Να σημειωθεί ότι και μία δασκάλα Γυμνασίου στο Μιζούρι παραιτήθηκε από τη θέση της όταν η διοίκηση του σχολείου έμαθε για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η σχολική περιφέρεια του St. Clair ξεκίνησε έρευνα για την καθηγήτρια Αγγλικών, Μπριάνα Κοπάζ, η οποία τέθηκε σε υποχρεωτική αργία. Υπήρχαν φήμες για τον λογαριασμό της στο Only Fans που είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

«Δεν θέλω να πολεμήσω τη σχολική περιφέρεια. Είμαι απλά έτοιμη να κάνω ειρήνη. Ήξερα ότι τίποτα δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο αν επέστρεφα πίσω, οπότε αυτή ήταν απλώς η καλύτερη επιλογή», είπε η δασκάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις