Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Προεκλογικό σποτ Μπέου εκτός τόπου και χρόνου [βίντεο]


 Ενώ η πόλη του βρίσκεται εδώ κι έναν μήνα κάτω από τις λάσπες με σοβαρά προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, ο δήμαρχος ζητάει να τον ψηφίσουν για να μην επιστρέψουν στην… μιζέρια, την αβεβαιότητα, το τέλμα.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι υποψήφιοι φουλάρουν τις μηχανές τους για την κάλπη με το ενδιαφέρον να πέφτει, μοιραία, στην επιλογή που θα κάνουν οι ψηφοφόροι στις πληγείσες από τις φονικές φυσικές καταστροφές πυρκαγιές.

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο ματσό δήμαρχος που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής μετά την ανείπωτη καταστροφή που έχει επέλθει στην πόλη του Βόλου, αποφάσισε να απευθυνθεί προς τους ψηφοφόρους με ένα προεκλογικό σποτ-διάγγελμα για γέλια και για κλάματα.

Αφού προπαγανδίζει τα «μεγάλα έργα» στην πόλη… πρότυπο ζητάει από τους ψηφοφόρους να μην πιστεύουν στις ψεύτικες υποσχέσεις γιατί έχουν σκοπό να γυρίσουν τον Βόλο στη «μιζέρια, την αβεβαιότητα, το τέλμα».

Μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας βρίσκεται εδώ κι έναν μήνα πνιγμένη στη λάσπη, τα νερά και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ η οικονομική καταστροφή παραμένει ανυπολόγιστη.

Δηλαδή πόση παραπάνω μιζέρια, αβεβαιότητα και τέλμα να αντέξουν οι ψηφοφόροι κύριε δήμαρχε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις