Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ότι πιο γλυκό έχετε δει; Σκύλος έχει πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και φέρνει χαρά σε όλους όσους συναντάει

 


Οι περισσότεροι σκύλοι έχουν πολύ χαρούμενες, παιχνιδιάρες προσωπικότητες, εμπνέοντας τους ανθρώπους με την απέραντη χαρά τους για τη ζωή. Ένας σκύλος θα σας δώσει να καταλάβετε ότι αισθάνεται καλά κουνώντας την ουρά του ή πηδώντας για να σας χαιρετήσει.

Αλλά για ένα γλυκό σκυλάκι, αρκεί μια ματιά στο πρόσωπό του για να καταλάβεις ότι είναι γεμάτο χαρά…

Αυτό συμβαίνει επειδή χαμογελάει πάντα!

Ο Chevy, ένας 9χρονος Πομερανιαν, έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του όλη μέρα. Η ιδιοκτήτριά του, Tina Marcum Denlinger, λέει ότι ο σκύλος της απολαμβάνει απλά τα μικρά πράγματα στη ζωή και έχει πάντα έναν λόγο να χαμογελάει.

“Δεν τον έχουμε δει ποτέ να έχει μια κακή μέρα. Απλά μας κάνει να ξετρελαθούμε”, δήλωσε η Tina. “Όλα είναι μια γιορτή. Αν πάμε βόλτα, το γιορτάζει. Αν υπάρχει φαγητό, γιορτάζει. Είναι πάντα τόσο χαρούμενος”.

Το αισιόδοξο σκυλάκι μπήκε στη ζωή της Tina τη στιγμή που χρειαζόταν το χαμόγελό του περισσότερο: εκείνη και ο σύζυγός της Μπαρτ τον υιοθέτησαν ως κουτάβι μετά το θάνατο του κατοικίδιου γκόλντεν ριτρίβερ τους.

“Ο σύζυγός μου και εγώ ψάχναμε για έναν σύντροφο για το μικρό μας θηλυκό μίγμα corgi και βρήκαμε μια αγγελία στην εφημερίδα”, δήλωσε η Tina. “Είδαμε για πρώτη φορά το χαμόγελό του όταν πήγαμε να τον παραλάβουμε από το κτηνιατρείο αφού είχε στειρωθεί”.

“Όταν τον έβγαλαν έξω και είδε τον σύζυγό μου, ξέσπασε στο μεγαλύτερο χαμόγελο. Όλοι στο γραφείο γέλασαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το χαμόγελο στο πρόσωπό του”.

Από τότε, ο Chevy δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει

“Δεν είχαμε ποτέ την ευχαρίστηση να έχουμε στην κατοχή μας ένα κουτάβι που να είναι γεμάτο χαρά συνεχώς”, δήλωσε η Tina. “Γιορτάζει τα πάντα. Δεν μπαίνει ποτέ σε ένα δωμάτιο. Έρχεται ορμητικά μέσα με ένα χαζό χαμόγελο και γυρίζει”.

“Ο Chevy είναι πάντα ευτυχισμένος και φέρνει ένα χαμόγελο μεγαλύτερο από το δικό του όταν τον βλέπουν οι άνθρωποι”.

Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Instagram, τα αγαπημένα του χόμπι είναι να τρώει μπέικον, να κάνει βόλτες με το αμαξάκι του γκολφ και να πηγαίνει εκδρομές για κάμπινγκ με τους ιδιοκτήτες του, φέρνοντας ακόμα περισσότερη χαρά σε όσους συναντάει.

“Καβαλάει το καρότσι του γκολφ και επιθεωρεί όλη την περιοχή”, δήλωσε η Tina. “Όλοι τον γνωρίζουν …. Απλά μπαίνει στο καρότσι και έχει μια μικρή ιμάντα για να μην πέσει. Και αυτό είναι το θέμα του. Είναι σαν να συμμετέχει σε παρέλαση ή κάτι τέτοιο. Είναι τόσο αισιόδοξος”.

Η χαρά του για τη ζωή τον έχει κρατήσει νέο και οι ιδιοκτήτες του λένε ότι οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν τον ηλικιωμένο σκύλο τους με κάποιον πολύ νεότερο.

“Όλοι νομίζουν ότι είναι κουτάβι επειδή είναι γεμάτος ενέργεια”, είπε η Tina.

Οι ιδιοκτήτες είπαν ότι το αέναο χαμόγελο του Chevy περιστασιακά χάνεται αν κρυώνει ή νιώθει άβολα, αλλά πάντα επανέρχεται γρήγορα – ειδικά αν του δώσουν λίγο φαγητό.

Ο λογαριασμός του Chevy στο Instagram, με την εύστοχη ονομασία @chevysmiles, έχει πλέον πάνω από 8.000 followers.

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να χαμογελάει όλο το χρόνο, φορώντας μια σειρά από αξιολάτρευτες στολές και ρούχα.

Τι αξιολάτρευτο σκυλάκι. Σίγουρα μας χαμογελάει πολύ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις