Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Νέα αποβλάκωση γυρεύει νέα θύματα: πατημασιές που εξογκώνουν αντί να βυθίζουν τα πέλματα & το έδαφος….


 Νέα αποβλάκωση γυρεύει νέα θύματα: πατημασιές που εξογκώνουν αντί να βυθίζουν τα πέλματα & το έδαφος….

Δεν ξέρω αν κάνω σφάλμα, αλλά δεν είδα ποτέ βάρος να ανασηκώνει το πατούμενο έδαφος αντί να το βυθίζει και μάλιστα πέτρα. Εάν έχεις κάποια ιδέα λέγε να ακούσουμε.

Καθημερινώς ψακαζόμαστε με χιλιάδες ψεύδη, ακόμα και τα Νόμπελ Φυσικής εφέτος τουλάχιστον, είναι ύποπτων και αντιφατικών θεωριών, θα ασχοληθούμε σε ειδικό άρθρο.

Από τους εξωγήινους τώρα στες εξογκωμένες πατημασιές που πέτρωσαν, χαχαχα, πού θα πάς θα σε τρελλάνουν από τα πολλά κάποια ημέρα.

Αλλάζουν τα πάντα, Κλιματική Αλλαγή σε καρδιά, ψυχή, μυαλό, διάθεση, ευφυΐα λέγεται αυτό….. Υποχείρια Κλιματική Αλλαγή εναντίον μας…. Πρόσεχε, τα χρώματα των ιξόβεργων τους είναι αμέτρητα, μην προτιμήσεις κανένα για να ξαποστάσεις, θα πειαστείς τελεσφορικώς….

Μάλιστα οι πατημασιές μετατρέπονται πότε σε δύο δεξιά & πότε σε δύο αριστερά πόδια, πατούσες, κάμψεις, κλίσεις, σαν τους Χιώτες δυό δυό και άλλα δυό δεκάξη, πρέπει να το παραδεχτείς “μάγκα” δεν είσ’ εντάξει. Μήπως ήταν πόδια τεχνητού σώματος τεχνητής ανοημοσύνης, λέμε τώρα, εξού και εξογώνονταν έλκοντας το έδαφος προς τα άνω….. Μετά την επίπεδη τριγωνική γή και αυτό και έχει συνέχεια και πούσαι πρόσεξε μήπως έχαψες κάποια, σας παρακαλώ σταμτήστε τις αμερικανιές της μυθολογίας και τες μυθολογίες της αμερικανιάς είναι βάρβαρες, άκομψες και άγευστες…..

Κρίσιμα ευρήματα από τους επιστήμονες: Ανέλυσαν πατημασιές 23.000 ετών – Τι ανακάλυψαν για την Αμερική

Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις