Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Προκαλεί η Τουρκία: Μήνυμα «εκφοβισμού» στο Ισραήλ με σπαθί μέσα από την Αγία Σοφία


Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Αλί Ερμπάς, πρόεδρος της διεύθυνσης θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε στον άμβωνα της Αγιάς Σοφιάς και μίλησε για τη Γαζα κρατώντας στα χέρια του ένα σπαθί.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αποκρυπτογράφησαν την κίνηση του Αλί Ερμπάς και είπαν ότι πρόκειται για «σύμβολο εκφοβισμού του εχθρού και εμπιστοσύνης σε φίλους», άρα μήνυμα σε Ισραήλ και σαφέστατης στήριξης της Χαμάς, όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Ο Αλί Ερμπάς, πρόεδρος της διεύθυνσης θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας είπε στην Αγιά Σοφιά με το σπαθί ανά χείρας ότι στη Γάζα: «σφάζονται μωρά, παιδιά, γυναίκες».

«Mια από τις χειρότερες βίαιες διώξεις της ανθρωπότητας σήμερα συμβαίνει στην Παλαιστίνη, στη Γάζα. Δίχως καμία διάκριση σφάζονται μωρά, παιδιά, γυναίκες. Γίνονται χτυπήματα με βόμβες σε σπίτια, νοσοκομεία, τζαμιά», τόνισε ο πρόεδρος της διεύθυνσης θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς μέσα από την Αγιά Σοφιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις