Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ελισάβετ Σπανού: «Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο»


Η Ελισάβετ Σπανού αυτή την περίοδο έχει αποφασίσει να κάνει αποχή από το τραγούδι και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς είναι υποψήφια με τον Γρηγόρη Λέων με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη, όπου μίλησε για τη σωματική κακοποίηση που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία αργότερα, όταν το φλερτ γινόταν από ανθρώπους με εξουσία στο χώρο, αλλά δεν με έχει πιέσει κανείς. Θεωρώ ότι σίγουρα έχουν υπάρξει βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες, αλλά από το να βάζουμε σε ένα τσουβάλι τα πάντα και πλέον να σου μιλάει ένας άνδρας και αυτό να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει απόσταση. Είναι άλλο πράγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.