Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

«Βόμβα» Ισραηλινού στρατιωτικού: «Έχουμε αποδείξεις για εμπλοκή του Ιράν» - Ισχυρισμοί-«φωτιά» που μένει να αποδειχθούν!!


 Για εμπλοκή του Ιράν στα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου έκανε ανοικτά λόγο, σύμφωνα με ΜΜΕ, ο Υποστράτηγος του Ισραήλ, Μάικλ Έντελσταϊν.

«Μπορείτε σίγουρα να δείτε τα αποδεικτικά στοιχεία… Έχουμε αποδείξεις για εμπλοκή του Ιράν», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο ισραηλινός αξιωματούχος.

Ο ίδιος ωστόσο δεν παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία για την ιρανική εμπλοκή.

Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα η Τεχεράνη έχει επίσημα αρνηθεί την όποια συμμετοχή της στην εισβολή των μαχητών της Χαμάς το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Αρνήθηκε επίσης να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία. «Δεν μπορώ να επεκταθώ πάρα πολύ, αλλά μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ. Όχι μόνο για τον εξοπλισμό, αλλά περισσότερο από αυτό».

Όταν ρωτήθηκε εάν τα στοιχεία που συλλέχθηκαν σήμαιναν ότι οι μαχητές της Χαμάς εκπαιδεύτηκαν στο εξωτερικό, ο Ισραηλινός αξιωματικός είπε:

«Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Λυπάμαι. Έχουν φτιάξει κάποιους χώρους εκπαίδευσης στη Γάζα και μπορώ να πω ότι συμπεριφέρονται πολύ επαγγελματικά. δυστυχώς. Με έναν πολύ κακό τρόπο. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος που εκπαιδεύονται να λειτουργούν».

(απεμπε-EPA-Iranian army Office photo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις