Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Λάκης Γαβαλάς: Αιχμηρά σχόλια για το «βάρος» της Φουρέιρα - «Δεν μπορεί να χτυπιέται»


Στην Ελένη Φουρέιρα  αναφέρθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος παρατήρησε ότι η τραγουδίστρια έχει «βαρύνει» μετά τη μητρότητα.

Σύμφωνα με το απόσπασμα που παρουσίασε το «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, ο Λάκης Γαβαλάς είπε για την τραγουδίστρια:

«Με το που πήγε και έγινε μαμά, λίγο πήγε και βάρυνε γενικότερα, αλλά δεν είναι κακό, είναι ωραίο. Δηλαδή αυτό το βάρος, της οικογένειας, της μητέρας… που εντάξει μια μάνα δεν μπορεί να χτυπιέται. Αυτό το κάνει μόνο η Μπιγιονσέ και το κάνει ευτυχώς πολύ καλά».


Ελένη Φουρέιρα: Σάλος στο Twitter με την ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ελένη Φουρέιρα δεν διστάζει και τολμά συνέχεια αλλαγές στην εμφάνισή της. Αυτή την φορά πειραματίστηκε με τα μαλλιά της και έκανε μια λαμπερή ανανέωση.

Η εμφάνισή της στο 3ο live του Fame Story άφωνους τους τηλεθεατές.

Η pop star άλλαξε hair look και το παρουσίασε για πρώτη φορά στο talent show. Συγκεκριμένα αποχωρίστηκε το καστανό κι έγινε κατάξανθη! Φυσικά η αλλαγή της αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

«Η κοπέλα ποια είναι;», ρώτησε ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος φάνηκε να μην έχει συνηθίσει ακόμα το νέο μαλλί της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις