Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ATOMIKH BOMBA - «Μπουρλότο» από Δρίτσα: Να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Κασσελάκης

 


«Φωτιά» έχει πάρει η εσωκομματική αντιπαράθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στα άκρα η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται σε περιδίνηση.

Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ η παρέμβαση του ιστορικού στελέχους, Θεόδωρου Δρίτσα, που ζητά από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, «να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Είχαν προηγηθεί οι μεταμεσονύκτιες διαγραφές που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, θέτοντας στην κρίση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Η αντίδραση των τριών κορυφαίων στελεχών που οδηγούνται προς διαγραφή ήταν άμεση και σε σημερινές τοποθετήσεις τους ξεκαθάρισαν ότι τα όργανα του κόμματος είναι εκείνα που αποφασίζουν για τις εξελίξεις.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Θοδωρής Δρίτσας δηλώνοντας προβληματισμένος αποφάσισε να δημοσιοποίηση κάποιες σκέψεις του κάνοντας σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη μακροσκελή αναφορά του ο κ. Δρίτσας σημειώνει πως «γίνεται δυστυχώς φανερό ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει ότι, ο Στέφανος Κασσελάκης αναδεικνύεται σε παράγοντα περαιτέρω αποσταθεροποίησης και διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» και λέει πως δεν μπορεί να σκεφτεί άλλη δημοκρατική διέξοδο στο διαγραφόμενο αδιέξοδο «από το να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης το κακό που ήδη έχει κάνει με τις επιλογές του και τα προσωπικά σχέδιά του και να πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και να ιδρύσει ένα νέο κόμμα, όπως το θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις