Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ρέθυμνο: οδηγός λεωφορείου έδειρε AMEA


 Σοβαρό επεισόδιο διερευνούν αυτή την στιγμή οι αρχές στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας οδηγός λεωφορείου που μετέφερε μαθητές φέρεται να επιτέθηκε σε άτομο με αναπηρία μετά από τροχαίο στο Ρέθυμνο. Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα και αναζητούν τον ύποπτο στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Άδελε στο Ρέθυμνο, όταν ένα όχημα που οδηγούσε ένα άτομο με αναπηρία προσέκρουσε ελαφρά σε ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές. Το θύμα είχε πάει στο σχολείο προκειμένου να πάρει την ανιψιά του και το όχημα που οδηγούσε είχε σταθμεύσει έξω από τη σχολική μονάδα όπου βρισκόταν το λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του παρκαρίσματος, το όχημα με τον οδηγό με αναπηρία ακούμπησε ελαφρά το λεωφορείο. Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από το όχημα και του επιτέθηκε με γροθιές.

Το θύμα μετά την επίθεση αναζήτησε ιατρική βοήθεια στην περιοχή και κατόπιν κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα για την επίθεση που δέχτηκε. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό προκειμένου να εντοπίσουν τον ύποπτο και να διαλευκάνουν τα γεγονότα.

Πηγή: Enternow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις