Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Aπειλές Γεωργιάδη αν δεν ψηφίσουν Κράτσα..Θα κριθείτε ..Δεν θα πάρετε στο λαιμό σας τα υπόλοιπα νησιά!!(Video)


 Eνα λεωφορείο με Υπουργούς έστειλε ο Μητσοτάκης στη Κέρκυρα για να στηρίξουν την Ρόδη Κράτσα.Μια Κυβέρνηση πανικοβλημένη που βλέπει να χάνει το Μαγαζάκι της στα Ιόνια..Ο τελευταίος σήμερα ηρθε αγριεμένος και σε στυλ Γκεσταπίτη απειλούσε επι 20 λεπτα μέσω των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης τους Κερκυραίους Πολίτες..

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ήρθα ειδικά στη Κέρκυρα γιατί εδω δεν ψηφίσατε Κράτσα ..Θα κριθείτε ολοι γι αυτό..Γιατί έμαθα πως κάποιοι αλλάξανε στρατόπεδο..Δεν θα πάρετε στο λαιμό σας και τα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά..Εχετε δυο μερες να πείσετε τους Κερκυραίους ψηφοφόρους!!!

Η Ευθεία παρέμβαση στη κριση των Κερκυραίων και οι απειλές οτι θα σας κρίνουμε γιατί θα πάρετε στο λαιμό σας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι Συνταγματική εκτροπή και εκβιασμός του τύπου σας παρακολουθούμε σαν την Γκεστάπο και θα κριθείτε .Γι αυτό θα ψηφίσετε Κράτσα.

Ο κ.Γεωργιάδης ηρθε να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους και να τους υποδείξει τι θέλει το κόμμα του και τα μαγαζάκια τους..

Για το ιδιο  δεν μας είπε γιατί αλλαξε τόσα στρατόπεδα και τώρα είναι στη Νέα Δημοκρατία??

Άφησαν τη Κέρκυρα χωρις Υγεία χωρις ασφαλές Οδικό δίκτυο χωρις Υποδομές Χωρίς παρακάμψεις Χωρίς  Οδικό Αξονα ούτε τη χάραξη του δεν εκαναν Χωρίς Το Εθνικό Στάδιο χωρις αντιπλημμυρικά  Χωρίς διαχείριση των απορριμμάτων με εργολαβικά πάρτυ με την παράνομη πώληση Περιουσίας της Εκκλησίας της Περιφέρειας και πολιτών στον Εμίρη του Κατάρ μετά απο προετοιμασία της αγοροπωλησίας απο την  κ.Κράτσα αλλα και  του Γεωργιάδη   και εκβιάζουν να συνεχίσει να  λειτουργήσει το “μαγαζάκι” τους σε βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος σε βάρος των κατοίκων της Ιόνιας Περιφέρειας.

Απευθύνονται σε πολίτες λες και δεν έχουν Νοημοσύνη λες και είναι τα πρόβατα που θα τα βάλουν στο Μαντρί για να μην τα φάει ο Λύκος!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις