Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Φουλ Λούναρ με φούλ 7ρια: 7.703 νεκροί στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 7/10

 


Φουλ Λούναρ με φούλ 7ρια: 7.703 νεκροί στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 7/10

Σήμερα έχουμε Φουλ Λούναρ με την είδηση που θέλει 7.703 νεκρούς Παλαιστίνιους στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 7/10. Οι δολοφόνοι των λαών μιλάνε μέσα από τα νούμερα, για τα θύματα που εκτελούν σαν να είναι κατσίκια.

Χωρίς τα σωστά νούμερα δεν λειτουργεί η Καμπάλα και δεν ακούει ο θείος τους. Οι σφαγές γράφουν τα σατανικά κανάλια τους ότι θα φτάσουν τις 10.000 θύματα. Προς το παρών 3.500 παιδάκια πήγαν μέσα απο τα νουμερα της Καμπάλας στον θείο τους.

Εδώ η είδηση που έπαιξε και στην Ελλάδα και στην Ολλανδία και βέβαια σε αγγλόφωνες χώρες για τα θύματα, “ιδίως τα παιδάκια είναι οι στόχοι”, όπως τους έδωσαν διαταγή οι ιερείς τους:

Γάζα: Στους 7.703 οι νεκροί Παλαιστίνιοι – Σε νέα εκκένωση της βόρειας Γάζας καλεί το Ισραήλ
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Γάζας που ελέγχεται από τη Χαμάς ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων ανέρχεται πλέον στους 7.703.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ “ΦΥΛΑΚΑ” ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ 7ΡΙΑ
Και στο 0.12 δευτερο αναφέρει την Λούναρ!!!

Christine Lagarde The Magic Number 7

Να μην λέτε ότι η πρόεδρος δεν είναι δεσμοφύλακας της Λούναρ όπως και οι περιούσιοι με τις σφαγές και πόσες χιλιάδες παιδικές ψυχούλες στέλνουν τώρα πακέτο που είναι η ΦΟΥΛ ΛΟΥΝΑΡ. Χωρίς την μαζική ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ σε πανσέληνο, ο θείος τους δεν υλοποιει τις επιθυμίες τους.


korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις