Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Θλίψη για την απώλεια του 53χρονου Απ. Βόντζου


 Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του 53χρονου Απόστολου Βόντζου μετά από σοβαρή ασθένεια.

Με καταγωγή από το Μούρεσι, ο Απ. Βόντζος είχε θέσει υποψηφιότητα με την Ανεξάρτητη Κίνηση Ενότητας για τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και στις επικείμενες εκλογές για να προσφέρει στον τόπο του αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδινε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Απόστολος Βόντζος εργαζόταν ως υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρεία τροφίμων και όπως αναφέρεται σε κείμενο για τις εκλογές, “στη διάρκεια της ζωής του επιθυμία του είναι να καταρτίζεται και να επιμορφώνεται σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος, γι’ αυτό το λόγο παρακολούθησε και ολοκλήρωσε μία σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που αφορούν το τουρισμό. Είναι ταυτόχρονα και απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων.

Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, για αυτό και υπήρξε εθελοντικά οδηγός για πέντε έτη στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “Ιππόκαμπος”.

Επιθυμουσε πολύ να συνδράμει στη προσπάθεια εκσυγχρονισμού των χωριών του ανατολικού Πηλίου, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους.”


myvolos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις