Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Οι Ρώσοι «εξαΰλωσαν» το διοικητήριο των Ουκρανών στο Αλεξάντρο-Καλίνοβο – Υπεύθυνο για το μέτωπο στο Μπακχμούτ (βίντεο) - Περισσότεροι από 50 στρατιώτες σκοτώθηκαν από την επίθεση - Το είχε επισκεφτεί πρόσφατα ο Β.Ζελένσκι

 


Σε ένα ακόμη στοχευμένο κτύπημα προχώρησαν οι ρωσικές δυνάμεις, καθώς «εξαΰλωσαν» το διοικητήριο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο χωριό Αλεξάντρο-Καλίνοβο, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ. 

Το κτύπημα πραγματοποιήθηκε από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις, ενώ πρόκειται για ένα διοικητήριο που προσφάτως είχε επισκεφτεί το πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Πρόκειται για το διοικητήριο που είναι υπεύθυνο για τη διοίκηση των ουκρανικών δυνάμεων στο Μπακχμούτ.

Από τον ρωσικό βομβαρδισμό σκοτώθηκαν έως και 50 Ουκρανοί, συμπεριλαμβανομένων αξιωματικών. Οι τραυματισμένοι διοικητές επρόκειτο να μεταφερθούν στο αεροδρόμιο της πόλης Rzeszow στην Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε με βόμβα FAB-1500.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.