Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ακόμα και στο Χαλάνδρι: Αλλοδαπός από Μπαγκλαντές παρενόχλησε σεξουαλικά 4 γυναίκες - Έβγαλε έξω το μόριό του! Έχουν φτάσει και στα περίφημα βόρεια προάστια των Αθηνών...


 Τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/9) στο κέντρο του Χαλανδρίου συνελήφθη ένας 38χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 38χρονος παρακολουθούσε παρέα τεσσάρων γυναικών που κυκλοφορούσαν στις 03:45 επί της οδού Αγίας Παρασκευής, κοντά στην πλατεία Χαλανδρίου και να τις κοιτάζει επίμονα!

Τελικά έπιασε από την μέση μία από τις κοπέλες, με εκείνες να του ζητάνε επίμονα να τις αφήσει ήσυχες! Μάλιστα φέρεται να έβγαλε έξω το μόριο του.

Τελικά άρχισαν να φωνάζουν και ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή!!!

Οι κοπέλες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Χαλανδρίου, όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Τους ενημέρωσαν για το περιστατικό υποδεικνύοντας τον 38χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής!!!

photo intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.