Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Δεν μπορείς να γιορτάζεις/ψηφίζεις & 28η Οκτωβρίου & Κάρτα Πωλείτη, δεν γίνεται, είναι αυταπάτη & αν το κάνεις κερδίζει η Αντίχριστου ψήφος…..


 Παρά να πάρεις τη κάρτα Πωλειμένου Πωλείτη στην αιώνια κολλασμένη σατανοσιωνιστική συναγωγική κατοχή, καλύτερα πήγαινε βάλε 200 εμβόλια μονοφατσιά, Ηπιότερα θα κριθείς εκ Του Ιησού Χριστού!

Μιλάμε για να ξυπνήσουν οι γραμμένοι στο βιβλίον της ζωής, η άγραφοι δεν θα ξυπνήσουν, γουστάρουν κόλλαση και σατανά, δικαίωμα τους να πούμε........το χάραγμα ξεκινάει με τη κάρτα Πωλείτη, είναι ψήφος στον Αντίχριστο σε ψηφίδα/πλακίδιον πριν έρθει, αφού όλοι θα ξέρουν ότι τον ψηφίζουν......

Ο Θεός αδελφοί μου βλέπει τα πάθη & τες αδυναμίες σου & στέλλει έναν Άγιον, έναν θύμα ή «θύμα», ένα πρόβατο, κατάλληλο αδύναμο [ή δήθεν αδύναμο] στην απληστία &  τη πονηριά σου, για να δει αν θα το σώσεις ή θα το σφάξεις & αναλόγως γράφει & πράττει στον καθένα μας. Ουδείς εξαιρείται από τούτη τη αμαρτία, υπάρχει όμως αδελφοί μου η Μετάνοια, η Εξομολόγηση, στην πράξη & στην Καρδιά…..


Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις