Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ, όχι η Ειρήνη μου»


 Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της πανέμορφης αλλά άτυχης 24χρονης Ειρήνης που βρήκε τραγικό τέλος στο μπάνιο του διαμερίσματός τους, από ηλεκτροπληξία.

Το ζευγάρι ετοίμαζε μάλιστα τον γάμο του και όπως λέει ο Χρήστος, η Ειρήνη «θα φορέσει στην κηδεία της το νυφικό που ετοίμαζε να βάλει σε λίγο καιρό στον γάμο μας, θα μοιράσουμε αντί για κόλλυβα μπομπονιέρες».

Η κηδεία της άτυχης Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, στον τόπο κατοικίας της, σε χωριό της Σκύδρας.

«Με το νυφικό της θα τη συνοδεύσω στο τελευταίο της ταξίδι»

«Δε μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι συνέβη αυτή η τραγωδία. Σαν χθες ήταν που τα γέλια της αντηχούσαν στο σπιτάκι μας, χωμένη στην αγκαλιά μου, η αγάπη μου, ο έρωτας της ζωής μου, το κορίτσι μου, η ζωή μου όλη. Είχε διαλέξει το νυφικό της, αυτό που θα φορούσε σε λίγο καιρό μιας και σχεδιάζαμε το γάμο μας. Έτσι θα τη συνοδέψω στο τελευταίο της ταξίδι στο φως, εκεί που ανήκει η βασίλισσα μου, στο φως, εκεί ανήκουν οι άγγελοι, γιατί η Ειρήνη μου ήταν άγγελος και εδώ στη γη, αλλά άγγελος θα είναι και στον ουρανό. Δε θα μοιράσουμε κόλλυβα στην κηδεία, ετοίμασα μπομπονιέρες για το κορίτσι μου, έτσι θα το αποχαιρετήσω. Η γυναίκα της ζωής μου έφυγε για το μακρινό ταξίδι, δεν έχει πια γυρισμό η Ειρήνη μου. Ας ταξιδέψει η ψυχούλα της στο φως» λέει ο αρραβωνιαστικός στο GRTimes και ξεσπά σε λυγμούς.

«Καλύτερα να πέθαινα εγώ, όχι η Ειρήνη μου, η βασίλισσά μου, η ίδια μου η ζωή, δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, ότι η αγάπη μου έφυγε από τη ζωή», αναφέρει με πόνο ψυχής ο 55χρονος Χρήστος.

Η Ειρήνη σήμερα είχε γενέθλια

Η Ειρήνη θα έκλεινε σήμερα τα 24 της χρόνια και για το λόγο αυτό ο αρραβωνιαστικός της ο Χρήστος είχε παραγγείλει μια πανέμορφη τούρτα με ένα γατάκι στη μέση, που συμβόλιζε την τεράστια αγάπη που είχε το ζευγάρι στα γατάκια ακόμη και στα αδέσποτα τα οποία μάλιστα φρόντιζε, όπως θα πει ο Χρήστος μιλώντας αποκλειστικά στο GRTimes.

Κοιτά τη βέρα που φορά στο χέρι του και αναπολεί όλες τις στιγμές τις ξεχωριστές.

Στιγμές γεμάτες χαρά, χαμόγελο, κέφι, ευτυχία που έζησε για σχεδόν πέντε χρόνια με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Του χρόνου, όπως ο ίδιος λέει συγκινημένος, ετοιμάζονταν να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας και επιτέλους να επισφραγίσουν την αγάπη τους φορώντας βέρα στο δεξί.

Ήταν απόφαση ζωής να ενωθούν ως ζευγάρι, μια σχέση καρμική, όπως λέει δακρυσμένος ο Χρήστος.

“Έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μου, έφυγε ο άγγελος μου, έφυγε η πριγκίπισσα μου, έφυγε η γυναίκα της ζωής μου. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό την ώρα που έκανε μπάνιο έπαθε ηλεκτροπληξία, αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία. Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ, αλήθεια το λέω αυτό. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πια, μόνο θλίψη και πόνος που έχασα τον άνθρωπο μου, το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου.

Η Ειρήνη ήταν η ίδια μου η ζωή. Σήμερα στα γενέθλιά της της έφερα λουλούδια όπως έκανα πάντοτε, της άρεσαν τα λουλούδια. Βλέπετε την τούρτα των γενεθλίων της, από προχθές την είχα παραγγείλει για να της κάνω έκπληξη με μια γατούλα στο κέντρο αφού και οι δύο μας αγαπούσαμε τα γατάκια και ταΐζαμε ακόμη και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας. Μικρό και απλό το σπίτι μας αλλά είχε όλα αυτά τα χρόνια αγάπη μόνο αγάπη. Στο τελευταίο αντίο ετοίμασα το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στην εκκλησία ως νύφη στο πλευρό μου και αντί για κόλλυβα θα μοιράσω μπομπονιέρες. Αντίο ψυχή μου, αντίο καρδιά μου, λέει ο Χρήστος σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής αποκλειστικά στο GRTimes.

Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης Ειρήνης

Από ηλεκτροπληξία προήλθε ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη κάτι που τεκμηριώνεται πια από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής διαπιστώθηκε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και για τον λόγο αυτό θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση καθώς σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα, ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Πάντως, οι αρχές αναμένουν τώρα την άποψη του ηλεκτρολόγου και την αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα από το μπάνιο που έπαθε ηλεκτροπληξία η 24χρονη

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το in.gr, υπάρχει ο πίνακας του ρεύματος, οι καλωδιώσεις οι οποίες έχουν τυλιχτεί σε κάποια σημεία του με μονωτικές ταινίες, αλλά και ο «φονικός» θερμοσίφωνας που φαίνεται να προκάλεσε την ηλεκτροπληξία στο νεαρό κορίτσι μέσα στο διαμέρισμά στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι η υπόθεση χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται και η κατάθεση του 53χρονου συντρόφου της 24χρονης, ο οποίος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι απουσίαζε από το σπίτι και πως εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός σπιτιού. Υποστήριξε ότι τη βρήκε νεκρή μέσα στο μπάνιο, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά τους.

Όπως λέει ο 53χρονος σύντροφός της, το σπίτι που διέμεναν δεν είχε «ρελέ», που θα έριχνε το γενικό του ηλεκτρικού ρεύματος.Αν συνέβαινε αυτό, ίσως η 24χρονη να είχε χτυπηθεί αρχικά από το ηλεκτρικό ρεύμα, ωστόσο θα ήταν ζωντανή.

Η τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι, όταν ο 54χρονος σύντροφος της έφυγε από το διαμέρισμα για να αγοράσει τροφές για γάτες και η 24χρονη κοπέλα μπήκε να κάνει μπάνιο. Όταν ο σύντροφος της επέστρεψε στο σπίτι την βρήκε χωρίς της αισθήσεις της πεσμένη στην ντουζιέρα και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η νεαρή κοπέλα κατέληξε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει βοήθεια και να ρωτάει «ποιο είναι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ». Όταν άκουσε τις φωνές του 54χρονου μία γιατρός, που διαμένει στον κάτω όροφο, έτρεξε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια.

«Έχασα την Ειρήνη μου» έλεγε ο ίδιος συντετριμμένος, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της ο -μεγαλύτερος κατά 30 χρόνια- σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να έκανε λόγο για ηλεκτροπληξία, λόγω του θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό η κοπέλα ενώ έκανε μπάνιο. «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα» φαίνεται πως ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όταν επέστρεψε από τα ψώνια που είχε κάνει, ο 54χρονος είπε ότι βρήκε νεκρή έξω από τη μπανιέρα τη σύντροφό του. Πλησίασε και όπως ανέφερε προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο πατέρας της 24χρονης μιλώντας στο “Live News”, μέχρι χθες όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού του, πίστευε ότι η κόρη του ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη. «Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή. Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», δήλωσε, με δάκρυα στα μάτια. «Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», είπε από την πλευρά του ο αδερφός της 24χρονης στην ίδια εκπομπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η 24χρονη γνωρίστηκε με τον σύντροφό της πριν από περίπου πέντε χρόνια. Άγνωστο γιατί, το ζευγάρι είχε πει, όπως λέει τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός της, ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσεις τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις