Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Εσύ διάβαζες Μπλέκ, Σεραφίνο, Τιραμόλα; Τα αγαπημένα μας κόμικ όταν δεν είχαμε οθόνες και κινητά!


 Εσύ διάβαζες Μπλέκ, Σεραφίνο, Τιραμόλα; Τα αγαπημένα μας κόμικ όταν δεν είχαμε οθόνες και κινητά!

Μερικά απο τα αγαπημένα κόμικ της εποχής εκείνης ήταν το περιοδικό ΜΠΛΕΚ με τον ομώνυμο ξανθό γίγαντα που νικούσε τους Αγγλους και ήταν ο φόβος και τρόμος τους ,στο ίδιο μοτίβο και ο λοχαγός ΜΑΡΚ, ενώ οι ήρωες που μας έκαναν να γελάμε ήταν ο Τιραμόλα Ο Σεραφίνο αλλά και το μοναδικό ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Στην εποχή των 80s είχαμε την ευτυχία σαν παιδιά και σαν έφηβοι να μην έχουμε κολλήσει μπροστά σε ενα playstation, αλλά να παίζουμε με τους φίλους μας στις γειτονιές και τις αλάνες. Εκτός αυτών, μια απο τις αγαπημένες μας ψυχαγωγίες τον ελεύθερο χρόνο μας ήταν να διαβάζουμε κόμικ. Ο καθένας, βέβαια, ταυτιζόταν με τους ήρωες που διάβαζε ταξίδευες μέσα απο τις περιπέτειες του και βίωνε το παραμύθι που του έλειπε στην πραγματική ζωή!

Μερικά απο τα αγαπημένα κόμικ της εποχής εκείνης ήταν το περιοδικό ΜΠΛΕΚ με τον ομώνυμο ξανθό γίγαντα που νικούσε τους Αγγλους και ήταν ο φόβος και τρόμος τους ,στο ίδιο μοτίβο και ο λοχαγός ΜΑΡΚ,ενω οι ήρωες που μας έκαναν να γελάμε ήταν ο Τιραμόλα Ο Σεραφίνο αλλά και το μοναδικο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις