Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Παρασκευή και 13! Το κάλεσμα της Χαμάς και ο κίνδυνος για την Ελλάδα - Πλέον κάθε ισλαμική κραυγή θα ηχεί τρομακτικά και στα αυτιά των Ελλήνων...


 Ο πρώην ηγέτης της Χαμάς Khalid Mashal κάλεσε τους μουσουλμάνους να κινητοποιηθούν για μια παγκόσμια εξέγερση εναντίον του Ισραήλ και της Δύσης την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και σε συναγερμό βρίσκονται Αμερική, Ευρώπη και φυσικά και η Ελλάδα!!!

Πλέον, με τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους να έχουν κατακλύσει την χώρα μας κάθε ανακοίνωση από ισλαμιστική οργάνωση που καλεί σε ξεσηκωμό μας αφορά!!! Ως εκ τούτου ο τρόμος και η ανασφάλεια διογκώνονται με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

Η παλαιστινιακή σουνιτική οργάνωση «βάπτισε» την αυριανή ημέρα ως «Flood Al Aksa», αναφερόμενη στο όνομα της αιφνιδιαστικής επίθεσης που εξαπέλυσε στην Γάζα το περασμένο Σάββατο!!!

«Δηλώνουμε ότι η αυριανή ημέρα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, θα είναι ημέρα γενικής κινητοποίησης στον αραβικό και ισλαμικό κόσμο αλλά και των ελεύθερων ανθρώπων ανά τον πλανήτη. Είναι μια ημέρα συσπείρωσης, υποστήριξης, αλληλεγγύης και ενεργού συμμετοχής. Είναι μία ημέρα αποκάλυψης των εγκλημάτων της κατοχής, απομόνωσης και αποτροπής όλων των επιθετικών μεθόδων της. Είναι μια ημέρα για να δείξουμε την αγάπη μας για την Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ και το τέμενος Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ», αναφέρεται στην ανακοίνωση!!!!

Οι ανακοινώσεις της Χαμάς έγιναν με αφορμή την αυριανή Ημέρα Προσευχής για τους Μουσουλμάνους, όπως κάθε Παρασκευή. Θεωρείται ως ένα από τα ύψιστα ισλαμικά τελετουργικά με τους μουσουλμάνους να ακούνε το κήρυγμα του ιμάμη και εν συνεχεία να παρακολουθούν την προσευχή της Παρασκευής. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τα τζαμιά ανά την Ευρώπη θα αποτελούν αύριο πηγή πιθανών κινδύνων!!!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στραμμένο το βλέμμα στους πιθανούς «μοναχικούς λύκους» – τους καμικάζι της Χαμάς, καθώς σε Ευρωπαϊκό επίπεδο έχει σημάνει συναγερμός δεδομένου ότι όλοι φοβούνται ότι ενδεχομένως θα υπάρξει εξαγωγή της κρίσης που μαίνεται στην λωρίδα της Γάζας.

Στο πλαίσιο αυτό οι ελληνικές αρχές έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις δομές παράνομων μεταναστών, αλλά και συνολικά στις διάφορες κοινότητες αλλοδαπών εντός της χώρας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ακραία στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στην Ελλάδα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις