Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Υπόθεση 12χρονης: γυμνές φωτογραφίες της έστελνε η μητέρα της σε πελάτες


 Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης βιασμών της 12χρονης. Στο βούλεμα των 266 σελίδων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών αποκαλύπτονται νέες σοκαριστικές πληροφορίες αναφορικά με τη μητέρα της 12χρονης.  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα θα δικαστεί τόσο για μαστροπεία και εκβίαση όσο και για… πορνογραφία!

Συγκεκριμένα. αναφέρεται στο βούλεμα:

«Εξώθησε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία, υπέθαλψε και διευκόλυνε την πορνεία αυτής, προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την αλλά και δημιουργώντας με πράξεις και παραλείψεις της τις κατάλληλες συνθήκες και περιστάσεις για τη συνέχιση της εν λόγω κατάστασης, ήτοι με το να την προτρέπει ευθέως, αλλά και να της ζητά συνεχώς και επιτακτικά να ανευρίσκει χρήματα για την καθημερινή διαβίωσή της και της οικογένειάς της χωρίς να ελέγχει την προέλευσή τους και να της επιτρέπει να απουσιάζει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την οικία τους, παρά το νεαρόν της ηλικίας της. Την προέτρεψε και τη διευκόλυνε να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους άνδρες».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται ότι προώθησε υλικό πορνογραφίας με γυμνές φωτογραφίες της κόρης της. Σε μία από τις περιπτώσεις, προώθησε στο κινητό τηλέφωνο του Γ.Κ. γυμνές φωτογραφίες της αλλά και βίντεο της ανήλικης σε πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα, σύμφωνα με το βούλευμα, ο Γ.Κ.:

«… την παρακολουθούσε από την κάμερα του δικού του κινητού τηλεφώνου και πλήρωσε για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις αναπαραστάσεις, με δύο ηλεκτρονικές καταθέσεις των 25 ευρώ στις 1/8/2022 και 5/8/2022».

Σε μια άλλη περίπτωση, η μητέρα προώθησε πορνογραφικό υλικό στον Π.Μ. από τον οποίοα έλαβε ως αμοιβή συνολικά 140 ευρώ, στις 14, 15 και 17 Αυγούστου 2022 μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης.

Η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται επίσης ότι εκβίαζε τον Η. Μίχο ώστε να της καταβάλλει χρηματικά ποσά ώστε να μην αποκαλύψει ότι πελάτες του βίαζαν την κόρη της.

Σε αυτό το σημείο, ας θυμηθούμε ότι διάφορες φεμινιστικές οργανώσεις είχαν κινητοποιηθεί και διοργάνωσαν διαμαρτυρίες έξω από τη φυλακή Κορυδαλλού (29 Ιανουαρίου 2023) ώστε να αποφυλακιστεί η μητέρα της 12χρονης. Η ίδια μητέρα που εξέδιδε την κόρη της. Η ίδια μητέρα που διακινούσε πορνογραφικό υλικό της κόρης της.

Ας αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι φεμινιστικές οργανώσεις και φεμινιστικές ΜΚΟ δεν έχουν στόχο την ισότητα. Χρησιμοποιούν τους χρήσιμους-ηλίθιους ώστε να αποκτήσουν δύναμη, να ασκούν πολιτική πίεση και φυσικά… να εξαργυρώνουν όπως μπορούν.

Αυτός είναι ο φεμινισμός (σας)

 

Διαμαρτυρία έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις