Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε την κρυμμένη χελώνα σε 10 δευτερόλεπτα


 Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εικόνες στις οποίες κάτι το οποίο φαίνεται να είναι καλά κρυμμένο, στην πραγματικότητα βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας. Αυτές οι εικόνες παίζουν «παιχνίδια» με το μυαλό μας, με αποτέλεσμα να αντιλαμβανόμαστε κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα. Συχνά μας κάνουν να βλέπουμε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

Η πρόκληση σε αυτή τη νέα οπτική ψευδαίσθηση, είναι να βρείτε τη χελώνα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Μόνο όσοι είναι εξαιρετικά παρατηρητικοί θα τα καταφέρουν.

Σε αυτήν την εικόνα, υπάρχει μια λίμνη γεμάτη με κρίνα (λίλιουμ), μερικά από τα οποία είναι ανθισμένα. Μέσα στη λίμνη, υπάρχει ένας εισβολέας! Μπορείτε να βρείτε πού βρίσκεται η χελώνα σε αυτή την εικόνα; Θα σας δώσουμε 10 δευτερόλεπτα για να την βρείτε.

οπτική ψευδαίσθηση
The sun

Δέκα, εννιά, οκτώ, επτά, έξι, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο και ένα. ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ! Λοιπόν, μπορέσατε να εντοπίσετε τη χελώνα σε αυτή την εικόνα; Αν ναι, συγχαρητήρια! Έχετε φανταστική όραση και φοβερή παρατηρητικότητα!

Εάν δεν μπορέσατε να βρείτε τη χελώνα, μην ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψουμε την απάντηση παρακάτω.  Ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Η χελώνα είναι σε κύκλο στην παρακάτω εικόνα. Βρίσκεται κάτω αριστερά.

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

οπτική ψευδαίσθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις