Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! Διαγωνισμός σε μουσουλμανόπαιδα για τα... «100 χρόνια τουρκικής δημοκρατίας» από τους εγκάθετους!


 ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ!

 Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό πως η Άγκυρα έθεσε σε πλήρη ισχύ τα πρακτόρια της στην έως τώρα απελευθερωμένη Θράκη ΜΑΣ, γι’ αυτό άλλωστε με πρόσχημα την εκπαίδευση έκαναν και διαδηλώσεις, όπως σας ενημέρωσε στο προηγούμενο φύλλο του ο Στόχος.

Προωθώντας την πιο σκληρή τουρκική προπαγάνδα η περιβόητη παράνομη «τουρκική ένωση Ξάνθης» διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τα μουσουλμανόπαιδα της Θράκης ΜΑΣ… στη μνήμη των 100 χρόνων της Δημοκρατίας της Τουρκίας!

Ο άκρως ύποπτος αυτός διαγωνισμός ζωγραφικής θα διεξαχθεί μεταξύ μαθητών δημοτικού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός σύνθεσης για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, προκειμένου να διαφημιστεί το μεγαλείο της τουρκιάς! 


Μάλιστα επίσημα το θέμα είναι «100 Χρόνια Δημοκρατίας της Τουρκίας, η Πατρίδα»! Πορώνουν δηλαδή παιδιά που είναι γεννημένα στην Ελλάδα και τα μαθαίνουν από μικρά ότι πατρίδα τους είναι η Τουρκία και εμείς κοιμόμαστε και ροχαλίζουμε!

Όπως μάλιστα ενημερώνουν τα πρακτόρια: «Όσοι θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν τους πίνακες και τις συνθέσεις τους στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης έως τις 25 Οκτωβρίου 2023. Διεύθυνση: Ύδρας 2 – 67100 Ξάνθη – Ελλάδα, Email: itb1927@hotmail.com».

Έχουν και βραβεία ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τάμπλετ, έξυπνα ρολόγια, ώ-στε να δελεάσουν τα μουσουλμανόπαιδα. Κανείς από τους αρμοδίους βλέπει τι συμβαίνει εκεί στη Θράκη ή ειδικά τώρα μαζεύουν μόνο ψηφαλάκια;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.