Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιός το περίμενε!!! Περιπολία πολιτών στα ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ της Αθήνας (video) - Στα ύψη η εγκληματικότητα...


 Στην Κύπρο ήδη ξεσηκώθηκε κόσμος κατά των αλλοδαπών με την βία να χτυπάει κόκκινο!

Στην Ελλάδα, τα πράγματα ξεκινούν πιο ήρεμα αλλά σε περιοχές που κανείς δεν φανταζόταν πως θα υπάρξει ποτέ πρόβλημα!

Στην Κηφισιά των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, μία ομάδα κατοίκων – με επικεφαλής γονείς ανήλικων παιδιών – αποφάσισε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας!!!

Δημιούργησαν την πρωτοβουλία “Kifissia Watch” και κάνουν βόλτες στην πόλη έχοντας το νου τους σε φαινόμενα παραβατικότητας προκειμένου να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.

Για την ώρα δεν παρεμβαίνουν δυναμικά όπως λένε, μιλώντας σε ΜΜΕ: “Δεν παρεμβαίνουμε σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είναι δικός μας ρόλος, ούτε είναι να κάνουμε κάποια επέμβαση σε αυτό το πράγμα. Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι ότι παρακολουθούμε, καθόμαστε και βλέπουμε τι συμβαίνει και σε περίπτωση που διαπιστώσουμε κάποια παραβατική συμπεριφορά, καλούμε απευθείας την αστυνομία προκειμένου να επέμβει”.

“Ούτε καν περιπολία είναι. Κάνουμε βόλτα. Ουσιαστικά αυτό το οποίο κάνουμε είναι μια βόλτα, στην όποια βόλτα έχουμε το νου μας να μην συμβεί κάτι παραβατικό”, καταλήγουν!

Ίσως βέβαια και οι πολίτες, μετά τις συλλήψεις ακριτών στον Έβρο επειδή συνέλαβαν παράτυπους μετανάστες, να φοβούνται πλέον να πουν πως κάνουν περιπολίες κατά τις αύξησης της εγκληματικότητας, απόρροιας της γκετοποίησης των νέων σε συμμορίες, της εισαγωγής φτώχειας με την έλευση αλλοδαπών στην χώρα μας σε συνδυασμό με την τεχνητή οικονομική κρίση!!!

Ποιά θα είναι η συνέχεια;;;

photo intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις