Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

POYBAΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΝΑΣΤΡΟΝ

 


Όπως και κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, το Έναστρον μάς δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μουσική συνάντηση κορυφής που δεν έχει ξαναγίνει. Συγκεκριμένα, Σάκης Ρουβάς και Μέλισσες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μπαίνουν στο τιμόνι του προγράμματος του νυχτερινού κέντρου για τον χειμώνα 2023- 24. Όταν ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συναντά το νούμερο ένα ποπ συγκρότημα του σήμερα, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα απογοητεύσουν αλλά και θα αποτελέσουν ένα σχήμα που θα γράψει ιστορία στη διασκέδαση της πόλης και σίγουρα θα μιλάμε χρόνια για αυτό. Φέτος μάλιστα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, μιας και γίνεται 20 ετών - τις πόρτες του άνοιξε για πρώτη φορά το 2004 με τον Νότη Σφακιανάκη και την Μαριάντα Πιερίδη να εγκαινιάζουν την πίστα του. Δύο δεκαετίες μετά, με σαφώς πιο pop στιλ στον χώρο του, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο γνωστά κέντρα στην Αθήνα με πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση. Σάκης Ρουβάς και Μέλισσες θα αναδείξουν το Έναστρον για ακόμα μια χρονιά και θα αποτελέσουν ένα δυνατό σχήμα που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει. Η πρεμιέρα αναμένεται πολύ σύντομα!

ΡΟΥΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 

Ο Σάκης Ρουβάς, ομολογουμένως, δε χρειάζεται συστάσεις. Από πολλούς έχει στεφθεί ο απόλυτος Έλληνας σταρ και όχι άδικα, αφού εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου βρίσκεται μονίμως στην κορυφή των προτιμήσεων και στο προσκήνιο των μουσικών εξελίξεων χωρίς διακοπή. Έχει κάνει το πέρασμά του από τις μεγαλύτερες πίστες και έχει κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού, συνεργασίες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στο χρόνο. Ανάμεσα σε αυτά είναι ονόματα όπως η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ήταν και η τελευταία του μουσική συνύπαρξη σε αθηναϊκή πίστα. Τώρα, έχοντας στις αποσκευές τους παλιές και νέες επιτυχίες δισκογραφικά, έρχεται γεμάτος ενέργεια και φουλ ανανεωμένος για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, για πρώτη φορά στο Έναστρον, που θα γράψει και πάλι ιστορία και θα απογειώσει τη διασκέδαση στην πόλη.


ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 24

Οι Μέλισσες θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σήμερα, όσον αφορά στα ελληνικά συγκροτήματα. Μετρούν πλέον αρκετά χρόνια πορείας στη διασκέδαση και κάθε σεζόν είναι από τους πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην Αθήνα. Εδώ και χρόνια τις βλέπαμε μόνες τους στο τιμόνι του προγράμματος σε μια σταθερή συνεργασία χρόνων με το BOX Athens, μιας συνεργασία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εκτόξευσε τις μετοχές τους στη νύχτα. Πέρσι, και μετά από πολλά χρόνια, άλλαξαν στέκι και βρέθηκαν στο Έναστρον με τη Δέσποινα Βανδή, μια μουσική συνύπαρξη που έγινε το απόλυτο talk of the town. Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, οι Μέλισσες παραμένουν το σταθερό χαρτί του διάσημου νυχτερινού κέντρου, με τον Σάκη Ρουβά να γίνεται το άλλο μισό του φετινού σχήματος που θα ξεσηκώσει για τα καλά το κέφι και τη διάθεση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις