Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

O Prince ήξερε την ατζέντα της ελίτ και την εξέθεσε μέσα απο τους στίχους του απο το 1996 (βίντεο)


 Μια συζήτηση που έχω κάνει αρκετές φορές με φίλους, είναι κατα πόσο κάποιοι καλλιτέχνες προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν μέσα απο τραγούδια ή μέσα απο ταινίες οι οποίες είναι γεμάτες με συμβολισμούς πχ το “The Matrix”. Οι απόψεις σε αυτό διίστανται, κάποιοι πιστεύουν πως ήθελαν να μας αφυπνήσουν εκθέτοντας τα σχέδια των ελίτ, ενώ κάποιοι άλλοι πως προσπάθησαν να επηρεάσουν το υποσυνείδητο ώστε να τα δεχτούμε ευκολότερα στο μέλλον, αυτό που ονομάζεται “προγνωστικός προγραμματισμός”.

Σίγουρα ο προγνωστικός προγραμματισμός θα μπορούσε να αποτελεί ένα απο τα δικά τους όπλα, κανείς δεν ξέρει σε τι βαθμό είναι ικανοί να επηρεάζουν το υποσυνείδητο μας. Υπάρχει όμως και το παράδειγμα του γνωστού καλλιτέχνη Prince , ο οποίος γνώριζε και προσπάθησε να μας προειδοποιήσει, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη.

Το τραγούδι του «New World» είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα. Από το άλμπουμ «Emancipation» του 1996, το τραγούδι περιείχε προφητικούς στίχους ακόμα και για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την αλλαγή της βιολογίας μας “στον νέο κόσμο” όπως ήταν ο τίτλος του τραγουδιού:

Στους στίχους ακούμε να λέει:

“When you wanna find some isolation. But the tracker you got from vaccination. What’s it all for when you can alter biology? Who or what, then my friend, will you and I be?”

«Όταν θέλεις να βρεις κάποια (ησυχίααπομόνωση. Αλλά ο (ανιχνευτής) ιχνηλάτης που πήρες από τον εμβολιασμό δε σε αφήνει. Τι σημασία θα έχει πια όταν μπορείς να αλλάξεις τη βιολογία; Ποιος ή τι, τότε φίλε μου, θα είμαστε εγώ και εσύ;», αναρωτιέται στον τραγούδι o Prince.

Ενώ στο ίδιο κομμάτι θα ακούσουμε και τους στοίχους:

“When the lines blur every boy and girl, how we gonna make it in this brave new world?”

«Όταν οι γραμμές θολώσουν κάθε αγόρι και κορίτσι, πώς θα τα καταφέρουμε σε αυτόν τον γενναίο νέο κόσμο;», αυτές οι γραμμές όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξη αφορούσαν τους αεροψεκασμούς chemtrails.

Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα έναν καλλιτέχνη που προσπαθεί μέσα απο τους στίχους του να προειδοποιήσει σχετικά με το πρόγραμμα chemtrails και την ατζέντα του WEF με τα εμβόλια, ήδη απο το 1996. Αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε γιατί ο Prince επέκρινε συχνά τη διαφθορά στο κατεστημένο.

Το πιο εκπληκτικό απ όλα είναι πως προέβλεψε με ακρίβεια τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που σημαίνει πως ήξερε πολύ καλά τα σχεδιά τους.

Σε μια συναυλία του στη Γερμανία στις 23 Δεκεμβρίου 1998 ο Prince έκανε αναφορά στον Οσάμα Μπιν Λάντεν και «το τρομερό γεγονός που πρόκειται να συμβεί στην Αμερική».

Ο Prince στη συναυλία λέει τραγουδιστά: «Πρέπει να επιστρέψω στην Αμερική, πρέπει να ετοιμαστώ για τη βόμβα, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ετοιμάζεται να την βομβαρδίσει, Αμερική καλύτερα να προσέχεις, Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ετοιμάζεται να βομβαρδίσει, 2001 χτύπα με».

Αυτό είναι εκπληκτικό γιατί γυρίστηκε τρία ολόκληρα χρόνια πριν από τα φρικτά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Με αυτό τον τρόπο και αυτό το οπτικοαουστικό υλικό, ο Prince επιβεβαίωσε ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν προσχεδιασμένες από τις ελίτ.

Δείτε τα αποσπάσματα που προαναφέραμε στο βίντεο απο το “people voice”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις