Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Αμεση αναγκη δημιουργιας οργανισμου λαικης βασης για την δημιουργια Λαικου Nομισματος !


 Το γραφω εδω γρηγορα και θα ενημερωσω οσους μπορω νομικους και αλλους ωστε να εχει προυποθεσεις να συμβει αμεσα !

Το δικαιωμα να συναλασεσαι ειναι αναυθερετο σε ολους του πολιτες !Πρεπει να δημιουργηθει αμεσα ενας λαικος φορεας – οργανισμος που θα τηρει ολες της προυποθεσεις ωστε να λειτουργει σαν χρηματοπιστωτικο ιδρυμα ετσι ωστε να διασφαλισει το δικαιωμα του λαου να εχει το δικο του νομισμα !

Μπροστα μας δεν ειναι μονο το θεμα της καρτας πολιτη αλλα και η προσπαθεια να περασουμε στην αχρηματη κοινωνια ! Το χρημα παντα ηταν η παγιδα , ηταν αυτο που μας εφαγε τον χρονο και δεν ειχε καμια αξια απο μονο του περαν της δικης μας κοινης αυμβασης αληθειας να συναλασσομαστε με οποιο απο αυτα ! Εχω γραψει πολλα αρθρα θα ηταν αδικο να το ξανακανω …νομιζω ολοι γνωριζετε περι αντικρυσματος και ποτε αυτο σταματησε και οτι μεσω του χρεους η ανθρωποτητα εφτασε να χασει την ελευθερια της κοκ !

Οι ανθρωποι που πλεον εχουν κατανοησει τι συμβαινει στον πλανητη και τι ακομα σχεδιαζει η Ελιτ οφειλουν να δημιουργησουν μια νεα πλατφορμα συναλλαγης εξω απο την προσυμφωνημενη παγκοσμια ατζεντα αν θελουν να αντισταθουν και να ξεφυγουν απο την παγκοσμια χουντα !

Νομικο πλαισιο υπαρχει οσο και να σου φαινεται περιεργο , μπορει ενας φορεας να δημιουργησει την δικη του μοναδα ανταλλαγης και να δωσει και την αξια που θελει !

Δεν ειναι ανεφικτο αν ολοι κατανοησουμε την αναγκη αυτο να συμβει χτες !

Δεν υποστηριζουμε το χρημα τον Ροθτσαιλντ αλλα χρειαζομαστε μια νεα μοναδα ανταλλαγης οπου οι ανθρωποι που θα επιλεξουν να μην ακολουθησουν το σκοτος να μπορουν να συναλλαγουν !

Γρηγορα τα ειπα χωρις πολλες εξηγησεις , τα υπολοιπα και με λεπτομερειες θα τα πω σε νομικους και αλλους φορεις , αν υπαρχει δραμι μυαλο θα βρεθουν καποιοι ανθρωποι που θα μπορουν να το φερουν εις περας !

Αλλιως μπροστα μας εχουμε μεγαλους γκρεμους και βραχια!


Stranger…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις