Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

«Βράζει» η Κύπρος: «Σύροι προκάλεσαν τα επεισόδια! Σας βολεύει να μας λέτε ακροδεξιούς» - Γίνεται αναφορά και στην φερόμενη απαγωγή Εθνοφρουρούν, ένα θέμα που δεν..."παίζει" στα MME!

 


Λίγα άτομα δημοσιοποιούν συστηματικά εδώ και μέρες στο διαδίκτυο κατάφορα ψέματα και βαριές κατηγορίες για τους κατοίκους της Χλώρακας λόγω της διαμαρτυρίας τους κατά της γκετοποποίησης, επιχειρώντας να τους εμφανίσουν ως ακροδεξιούς για να είναι βολική η κατάσταση για τους ίδιους.

Τα παραπάνω αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από τους «Οργανωμένους κατοίκους Χλώρακας», ενός χωριού στην Πάφο που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο συγκρούσεων για το μεταναστευτικό.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα σοβαρότατα επεισόδια εκδηλώθηκαν στο χωριό της Πάφου, στα οποία πρωταγωνίστησαν ένοπλες ομάδες αλλοδαπών, συριακής (κυρίως) καταγωγής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των κατοίκων:

«Καταρχήν καταδικάζουμε απερίφραστα την βία από όπου και αν προέρχεται!

Είμαστε όμως στη δυσάρεστη θέση να βλέπουμε στο διαδίκτυο από μια ομάδα λίγων ανθρώπων να δημοσιοποιεί κατάφορα ψέματα και βαριές κατηγορίες για τους κατοίκους της Χλώρακας και την διαμαρτυρία που έκαναν εναντίον της γκετοποποίησης. Στόχος τους είναι να δικαιολογήσουν την αγανάκτηση του κόσμου ως έξαρση ακροδεξιών εθνικιστών για να κερδίσουν εύνοια και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να είναι βολική στα αυτιά τους.

Οι κάτοικοι της Χλώρακας που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία ήταν

από όλα τα κόμματα, όλων των ηλικιών. Δεν χαιρέτησαν ποτέ ναζιστικά, ούτε οργανώθηκαν επιθέσεις, ούτε είχαν κάποιος σαν στόχο την Συρίακη κοινότητα. Ούτε σημείωσαν σπίτια με σπρέι και άλλες φαντασίες.

Μέχρι και Διευθυντής Ξενοδοχείου της Χλώρακας κατηγορήθηκε για υποκίνηση για να βολέψει το αφήγημα των συκοφαντών μόνο που έχει 1 χρόνο που αποχώρησε από το Ξενοδοχείο και την Πάφο αλλα δεν το έμαθαν ακόμα.

Τα επεισόδια δυστυχώς τα προκάλεσαν και τα ξεκίνησαν Συρίοι οι οποίοι προκάλεσαν με χειρονομίες στο πλήθος. Στο περιστατικό που άναψε την σπιθα των επεισοδιων ήταν μπροστά δημοσιογράφοι και το κατέγραψαν και γενικά υπήρξαν συνεχόμενες προκλήσεις και νταηλικια μόνο από Σύρους μετανάστες.

Απόδειξη όλων αυτών και της προκλητικής συμπεριφοράς των Συρων, ειναι και η συμπεριφορά του σεσημασμένου Σύρου και των 300 υποστηρικτών του που απείλησε να γυρίσει ανάποδα όλη τη Πάφο, η απαγωγή του Εθνοφρουρού, οι συνεχόμενες επιθέσεις στην Αστυνομία για να κλέψουν ρεύμα και η πορεία με συνθήματα θρησκευτικού Φανατισμού προς τα γραφεία του Κ.Σ.Χλώρακας».


intime αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις