Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Mikayla Demaiter: Η πιο σέξι σταρ του χόκεϊ που έγινε μοντέλο και έχει 2,4 εκατομμύρια followers στο TikTok

 


Η Mikayla Demaiter άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό, ποζάροντας με ένα σετ που την κολακεύει όσο… δεν πάει. Το τοπ και η ασορτί φούστα της πιο σέξι αθλήτριας στο χόκεϊ επί πάγου αναδεικνύει τις καμπύλες της και το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η σταρ του ice hockey γνώριζε ότι οι 3 εκατομμύρια ακόλουθοί της θα λατρέψουν την εμφάνισή της.  Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μία δημοσίευση για να συνεχίσω την επιδίωξή μου να κάνω το χρονολόγιό σας ένα ακόμη καλύτερο μέρος»

Και προφανώς η Mikayla είχε δίκιο, καθώς συγκέντρωσε 31.000 likes μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή της ανάρτησης.  Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να την  αποθεώσουν.

«Υπέροχη», «Εκπληκτικά πανέμορφη», «Φαίνεσαι απίστευτα εκπληκτική», «Κάνεις πάντα όλους χαρούμενους Mikayla», της έγραψαν, μεταξύ άλλων στα σχόλια.

Η Mikayla Demaiter έχει στραφεί στο μόντελινγκ από τότε που εγκατέλειψε το χόκεϊ επί πάγου και ανεβάζει συχνά στα social media αποκαλυπτικές φωτογραφίες, με καυτές πόζες.

Η καλλονή από τον Καναδά έχει “χτίσει” μια πολύ γερή κοινότητα στο TikTok, με 2,4 εκατομμύρια followers.

Πρόσφατα, η Mikayla ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, φορώντας ένα στενό λευκό τοπ. Αυτό ήταν αρκετό ώστε οι θαυμαστές της να την παρομοιάσουν με «άγγελο». Εγκεφαλικά είχε προκαλέσει και όταν είχε φορέσει το κόκκινο μπικίνι της, σαν πρωταγωνίστρια του Baywatch.

.

Credit: Instagram/@mikaylademaiter
Credit: Instagram/@mikaylademaiter
Credit: Instagram/@mikaylademaiter
Credit: Instagram/@mikaylademaiter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις