Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Τροχαίο πριν λίγο στην χώρα της Νάξου IX με μεγάλου κυβισμού μηχανή.... - photos-video

 

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 Στον κεντρικό δρόμο και συνέχεια της οδού Παπαβασιλείου αυτοκίνητο ΙΧ βγήκε από το στενό και εμβόλισε την μηχανή μεγάλου κυβισμού που διερχόταν από την χώρα προς το νοσοκομείο Νάξου....

Ο επιβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου όπου και του δόθηκε άμεσα η ιατρική βοήθεια.... 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Ειδικότερα, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, το ΙΧ κατέβαινε από το στενό απέναντι από το ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» προς τον κεντρικό (Παπαβασιλείου) την ίδια ώρα που διέρχονταν επί του κεντρικού δρόμου η μοτοσικλέτα με τους δύο νεαρούς επιβάτες (18 και 19 ετών).

ΙΧ και μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο νεαρών, με τον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας πιο σοβαρά, με τραύματα στο κεφάλι αφού χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νάξου ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει κληθεί το ΕΚΑΒ για αεροδιακομιδή του νεαρού συνεπιβάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ το Αστυνομικό τμήμα Νάξου διερευνά περεταίρω την υπόθεση και τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο ατύχημα είναι ημεδαποί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες...






ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις