Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

«H τεχνητή νοημοσύνη θα ζει παντού» – Ακόμα μία δικαίωση του Λιακόπουλου! ΒΙΝΤΕΟ - Το RISE είναι ένα σημείο συνάντησης για τους τεχνολογικούς γίγαντες της Ανατολής και της Δύσης.


 Συνιστά ίσως το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο του πλανήτη!!!

Το 2017 λοιπόν όλοι παρακολούθησαν το συνέδριο που σαν θέμα είχε τα ρομπότ και στο ΕΛ θα δείτε προσεχώς και άλλα βίντεο από εκεί.

Αρχικά δείτε τι είπε ο παρουσιαστής, παρουσιάζοντάς τα:

«Ο λόγος που με προσέλκυσαν αυτά τα απίστευτα ρομπότ είναι, το ότι, καθώς προχωράμε το λογισμικό μας της τεχνητής νοημοσύνης μακρύτερα και μακρύτερα προς την γενική τεχνητή νοημοσύνη (σ.σ. Τεχνητή υπερνοημοσύνη),  αυτά τα απίστευτα ρομπότ θα αποτελούν την βέλτιστη εφικτή διεπαφή χρήστη για τα συστήματα της γενικής τεχνητής νοημοσύνης ώστε να αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους και τον κόσμο…

Εννοώ, η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα είναι περιορισμένη σε ανθρωποειδή ρομπότ… Η τεχνητή νοημοσύνη θα ”ζει” σε κάθε είδους ενσωματωμένες συσκευές, στο διαδίκτυο των πραγμάτων, στο cloud, θα πάει στο διάστημα με διαστημόπλοιο και κάτω στα βάθη του ωκεανού!!!!!.

Και μεγάλο μέρος του παγκόσμιου νου της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι ευρέως κατανεμημένο σ’ ολόκληρο τον πλανήτη σε πολυσύνθετα δίκτυα!!!!!».

Και θα κυβερνάει τον πλανήτη, ενωμένη και με τους ανθρώπους! Θα περνάει τις εντολές απευθείας στον εγκέφαλό τους!!! Αυτό είναι το σχέδιο!!! Διαβάστε ΕΔΩ και δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις