Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ CABANA

 


Στον ζωντανό χώρο του Cabana Live Stage ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον έκτο του χρόνο ζωής του με εντυπωσιακότατο τρόπο. Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε είναι εκπληκτικό, αφού στην πίστα του Cabana θα ανέβουν τρεις εξαιρετικοί καλλιτέχνες.

Ο Ζαφείρης Μελάς, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της γενιάς του, θα μας συντροφεύσει με τη φωνή του, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη θέση του στο πάνθεον των ελληνικών καλλιτεχνών. Μαζί του, ο Μάκης Δημάκης θα κάνει το ντεμπούτο του στην πίστα του Cabana, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη διασκέδαση. Και φυσικά, η Τζένη Κατσίγιαννη, η παλιά γνώριμη του χώρου, επιστρέφει για πέμπτη φορά στην αγαπημένη της πίστα. Το Cabana Live Stage, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια στην οδό Καυταντζόγλου 46, έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για όσους αναζητούν την καλή μουσική και την διασκέδαση στην καρδιά της πόλης. Εδώ έχουν εμφανιστεί κορυφαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Αντύπας με τον Ζαφείρη Μελά, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.


ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ CABANA


Από τον Οκτώβριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Cabana Live Stage θα είναι έτοιμο να μας χαρίσει ένα πρόγραμμα που θα ανατρέψει τα δεδομένα στη διασκέδαση της πόλης. Και όλα αυτά μαζί με τη Σάσα Μπάστα, που θα δώσει τον τελευταίο τόνο σε αυτήν την απίστευτη εμπειρία διασκέδασης. Οι δυνατοί ρυθμοί, οι συναρπαστικές φωνές και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο Cabana Live Stage από τον Οκτώβριο και μετά, υπόσχονται να μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι το πρωί. Ένας χώρος που συνδυάζει την εξαιρετική μουσική με την πολύχρωμη νυχτερινή ζωή της πόλης, και δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε με ανυπομονησία το ξεκίνημα αυτό.

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 23

Ο Ζαφείρης Μελάς συμπληρώνει τέσσερις δεκαετίες ενασχόλησης με τον μαγικό κόσμο της μουσικής. Και φυσικά, το κοινό δεν έχει παρά να αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του σε αυτόν τον εξαιρετικό καλλιτέχνη. Το 1983, στην απόλυτη εκρηκτική εποχή της δισκογραφίας, κάνει το ντεμπούτο του με το άλμπουμ «Ας Αλλάξουμε Το Θέμα», κερδίζοντας την προσοχή του κοινού από την πρώτη στιγμή. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει πλούτισει την δισκογραφία μας με αμέτρητες επιτυχίες, αφήνοντας το κοινό να ταξιδεύει μαζί του σε κάθε νότα και στίχο. Όχι μόνο έχει εκατοντάδες τραγούδια που αγαπάμε, αλλά έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση με τους φανατικούς θαυμαστές του, που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα. Είναι μια σχέση που έχει ωριμάσει με τα χρόνια και έχει καθιερώσει τον Ζαφείρη Μελά ως έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας μας. Φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, ο Ζαφείρης Μελάς συνεργάζεται με το Cabana Live Stage, δίνοντας μας ένα ακόμα λόγο να περιμένουμε με ανυπομονησία τις επερχόμενες μουσικές βραδιές.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 23

Ο Μάκης Δημάκης, μια μοναδική προσωπικότητα στον κόσμο της μουσικής, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ενασχόληση με τη μουσική ως μουσικός. Κάπως έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο των τραγουδιών. Όμως, ο προορισμός του ήταν πολύ περισσότερος από το να παραμείνει μόνο ένας εξαιρετικός μουσικός.Το 1998, ο Μάκης Δημάκης άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά τη δεκαετία του '90 εργάστηκε επίσης σε μαγαζιά στην Αθήνα. Η αφοσίωσή του στην μουσική τον οδήγησε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Αλκαίο στην Αθήνα, συμβάλλοντας στη σύνθεση τραγουδιών για αυτόν. Κατά την διαδρομή της καριέρας του, επέστρεψε στα Βόρεια της Ελλάδας, όπου κέρδισε την αγάπη του κοινού και πραγματοποίησε πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις στην επαρχία. Ακόμα, πριν από μερικά χρόνια, επέστρεψε στην Αθήνα ως πρωταγωνιστής, εμφανιζόμενος στο Βοτανικό και δείχνοντας την εξαιρετική του φωνή και εκπληκτικές ερμηνευτικές ικανότητες. Με διάφορες συνεργασίες και δισκογραφικές συμμετοχές, ο Μάκης Δημάκης διαμόρφωσε ένα μουσικό προφίλ που ξεχώρισε και συνέβαλε στην πολύχρωμη πανόραμα του ελληνικού μουσικού χώρου με τις μελωδίες και την μοναδική του φωνή. Πέρυσι, τον απολαύσαμε στην πίστα του Εμπατή North μαζί με την Κατερίνα Στανίση, ενώ φέτος θα τον δούμε για πρώτη φορά στο χώρο του Cabana Live Stage, όπου αναμένεται να μας εντυπωσιάσει με το ταλέντο του.

ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 23

Η Τζένη Κατσίγιαννη, αναμφίβολα μια από τις εξαιρετικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έχει στο ενεργητικό της μερικές από τις πιο αξέχαστες επιτυχίες, όπως το «Γιατρός» και η «Συμπεθέρα». Με πολλά χρόνια πορείας στον χώρο της μουσικής, αποτελεί ένα από τα σταθερά χαρτιά του Cabana Live Stage. Η σχέση της με αυτήν την πίστα είναι ειδική, αφού είχε εγκαινιάσει τον χώρο αυτό στο παρελθόν. Έκτοτε, την έχουμε δει να ανεβαίνει στη σκηνή αυτή πολλές φορές, διατηρώντας έναν ιδιαίτερο δεσμό με το κοινό. Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, μας χάρισε μοναδικές νύχτες διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο. Και τώρα, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, ανεβαίνοντας στην ίδια, αγαπημένη της πίστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μαζί με τον Ζαφείρη Μελά και τον Μάκη Δημάκη, αυτό το τρίδυμο διασκέδασης υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτήν τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται να φέρει αναταραχή στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα του 2024. Με αυτό το τρίο στη σκηνή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διασκέδαση θα είναι στα ύψη.

α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις