Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγωδία στη Λιβύη: Επέστρεψε το C-130 - Πέντε Έλληνες νεκροί και 13 τραυματίες [βίντεο]


Τραγωδία στη Λιβύη: Στους πέντε ανέρχονται οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα που είχε η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στις 6:58 το πρωί της Δευτέρας προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 που πήγε ξανά στη Λιβύη να πάρει τους τραυματίες από το δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής.

Προσγειώθηκε στην Ελευσίνα και μετέφερε 13 τραυματισμένα άτομα εκ των οποίων τα 5 είναι σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρονται στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Λιβύη: Το χρονικό της τραγωδίας

Το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής από το αεροδρόμιο της Βεγγάζης στον χώρο όπου συγκεντρώνεται η διεθνής βοήθεια, συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, όπως έγινε γνωστό.

Σύγχυση πάντως επικράτησε με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που έκανε λόγο για ελαφρά τραυματίες, καθώς στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για τραυματισμό στελεχών χωρίς να διευκρινίζει αριθμό, όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις