Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Μητσοτάκης στην Κ.Ο. της ΝΔ: Θα μετατρέψουμε κάθε δυσκολία σε ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι


Στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά τη νίκη των εκλογών ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «είμαστε μια χώρα που μπορεί να αντιστέκεται και στέκεται όρθια στις αντιξοότητες».

«Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στον Βόλο και την Βόρεια Εύβοια», είπε και συνέχισε λέγοντας «το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι το κράτος είναι παρών μαζί με τους κατοίκους. Θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε». «Ο κρατικός μηχανισμός δίνει τη μάχη στις πληγείσες περιοχές, θα είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους», τόνισε.

«Θα μετατρέψουμε κάθε δυσκολία σε ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι», σημείωσε. «Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα». «Στηρίζουμε το εισόδημα των πολιτών με μόνιμες και σταθερές αυξήσεις», είπε.

Μιλώντας για το κομμάτι της οικονομία σημείωσε πως «προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις», σημειώνοντας ότι «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα» και πως «στηρίζουμε το εισόδημα των πολιτών με μόνιμες και σταθερές αυξήσεις» προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «Όλα αυτά σημαίνουν μόνιμες και σταθερές αυξήσεις στο εισόδημα. Η έπαρση και η αλαζονεία παραμένουν οι εχθροί μας. Αυτή η παράταξη είναι και συνεχής και συνεπής. Στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών υλοποιήσαμε τις μισές από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Είμαστε πάντα έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τα όποια έκτακτα προβλήματα», υπογράμμισε.

Επιπλόεν ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος της δεύτερης θητείας της. Σημείωσε ότι μέσα στους πρώτους 3 μήνες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης γίνονται ήδη πραγματικότητα καθώς ψηφίστηκαν 7 νομοσχέδια, ανάμεσα στα οποία αυτό για τη δυνατότητα των Ελλήνων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους αλλά και οι αυξήσεις και οι φοροελαφρύνσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί. Επιπλέον αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που πρόσφατα ψηφίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις