Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τσίπρας παραδίδει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη (ΦΩΤΟ) - Συναντήθηκαν στην Βουλή


 Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε το κατώφλι της Βουλής για να συναντηθεί με τον προκάτοχο του στην ηγεσία του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Μαζί με τον κ. Κασσελάκη ήταν οι δύο στενοί του συνεργάτες, ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Βασίλη Κόκκαλης.

Καλωσορίζοντας τον ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα: «Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος».

Στέφανος Κασσελάκης Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντιφώνηση, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως «εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από μένα», με τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει: «Κι εσύ από μπέιζμπολ».

Στέφανος Κασσελάκης Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Πράγματι, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κασσσελάκης, στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος, με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον παροτρύνει: «Να χαρείς αυτές τις ημέρες γιατί στην πολιτική οι χαρές δεν είναι περισσιες».

Στέφανος Κασσελάκης Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από το σπίτι του στις 11:08 και μετέβη στη Βουλή με το μετρό.

Ο κ. Κασσελάκης ανακηρύχθηκε νικητής στον δεύτερο κύκλο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος για την ανάδειξη νέου προέδρου, με ποσοστό 56,69% (έναντι 43,31% που έλαβε η Έφη Αχτσιόγλου).

Στέφανος Κασσελάκης Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην παράταξη, ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε τηλεφώνησε τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στην Έφη Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν.

Στέφανος Κασσελάκης Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις