Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Xάρι: Στο Παλάτι φοβούνται νέες επιθέσεις – Γιατί ανησυχούν


 Οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με το βρετανικό Παλάτι βρίσκονται στο ναδίρ. Γι’ αυτό δεν θα περίμενε κανείς ότι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να γίνει επιτυχία η νέα ταινία του ζευγαριού για το Netflix θα ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Mirror, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θέλουν η ταινία να είναι επιτυχία καθώς φοβούνται ότι εάν το ζευγάρι αποτύχει και πάλι θα οδηγηθεί σε νέες «επιθέσεις λάσπης» εναντίον του Μπάκιγχαμ.

Το ίδρυμα του ζευγαριού φέρεται να ετοιμάζει την μεταφορά του βιβλίου «Συνάντησε με στην λίμνη» στο Netflix, ως μέρος μίας συμφωνίας εκατομμυρίων. Άνθρωποι της αγοράς ανέφεραν ότι αυτή η απόπειρα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα κρίνει εάν μπορούν να ορθοποδήσουν επαγγελματικά μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με το Spotify.

Πηγή από το παλάτι αποκάλυψε ότι υπάρχει ανησυχία πως αν η ταινία αποτύχει το ζευγάρι θα «θυμηθεί» και πάλι το διάστημα που έζησε στην βασιλική αυλή και δεν αποκλείεται να δώσει το όνομα του μέλους της βασιλικής που θεωρεί ρατσιστή. Στην συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία προκάλεσε φρίκη στο Μπάκιγχαμ, το ζευγάρι είχε αναφέρει ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναρωτηθεί για το χρώμα του δέρματος του παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας του Σάσσεξ.

Από τότε και οι δύο έχουν ερωτηθεί επίμονα για το ποιος είναι ο άνθρωπος που έκανε αυτή την ερώτηση. Ωστόσο έχουν αποφύγει να απαντήσουν. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει απλώς περιοριστεί να σχολιάσει ότι δεν θεωρεί αυτό το άτομο ρατσιστή αλλά το κατηγορεί ότι είναι ασυνείδητα προκατειλημμένο. Η συγκεκριμένη αναφορά είχε προκαλέσει και την οργή του πρίγκιπα Ουίλιαμ ο οποίος «έσπασε» το πρωτόκολλο και σχολίασε δημόσια σε δημοσιογράφους ότι «φυσικά δεν είμαστε μία ρατσιστική οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις