Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Κένεντι & Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα πάνε στην κόλαση, προκαλούμε πόλεμο με μία υπερδύναμη»! vid - «Αν καταρρεύσει το δολάριο, θα είναι χειρότερο και από το να χάσεις όλους τους πολέμους»...


 Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr. είπε στην κρατική έκθεση της Αϊόβα στις 12 Αυγούστου 2023 ότι οι ΗΠΑ έκαναν το χειρότερο γεωπολιτικό λάθος σπρώχνοντας την Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας.

Ο πολιτικός επεσήμανε επίσης ότι οι δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών ευνόησαν εκ των πραγμάτων την ίδρυση των BRICS.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα σχεδόν 40 χώρες να εγκαταλείψουν το δολάριο ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα στο εγγύς μέλλον.

Μάλιστα ο Κένεντι αναρωτήθηκε «γιατί προκαλούμε πόλεμο με μία υπερδύναμη!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει την κυβέρνηση Μπάιντεν να οδηγεί σιγά αλλά σταθερά Αμερική και Ευρώπη σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της Μόσχας!!!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε σε συνέντευξή του στο Fox Business την Πέμπτη ότι το δολάριο ΗΠΑ κινδυνεύει να χάσει την ιδιότητά του ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα – και μαζί με αυτό τη θέση των ΗΠΑ στην κορυφή του γεωπολιτικού πόλου τοτέμ. 

Σύμφωνα με τον Τραμπ:

“Η χώρα μας θα πάει στην κόλαση και δεν θα είμαστε πια μεγάλα αγόρια. Έχουμε δύναμη, αλλά μειώνεται. Πράγματι, μειώνεται και όσον αφορά το νόμισμά μας.”

Εάν το δολάριο πάψει να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, «θα είναι χειρότερο από το να χάσεις κάθε πόλεμο», συνέχισε ο επικεφαλής υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων. 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις